Det var vid 01:59 natten till söndagen som polisen fick in en polisanmälan om att en man född 1990 blivit utsatt för en grov misshandel. Det var när mannen kom in med sina skador på akuten som det uppstod misstankar om att han blivit misshandlad.

Fick öppen fraktur

Mannen ska ha uppgett att han blivit slagen med ett tillhygge så att ett öppet benbrott i armen uppstått. Vid sjutiden på söndagsmorgonen uppgav polisen att mannen fortfarande befann sig på sjukhus och att han skulle vårdas där då skadorna var omfattande och allvarliga.

– Mannen ska ha fått en rejäl smäll med något föremål, oklart vad det var exakt. När det gäller skadorna vet jag inte mer än att det ska ha varit ett benbrott med en öppen fraktur, saThomas Agnevik, polisens presstalesperson, under söndagen..

Gick inte förhöra

Någon form av bråk eller konflikt tros ligga bakom misshandeln, men hela bilden är ännu inte riktigt klar för polisen.

Annons

– Det här är något som kommer att utredas. Min uppfattning är att det inte gått att hålla några grundläggande förhör med mannen natten till söndagen på grund av att han varit så allvarligt skadad, sa Thomas Agnevik i söndags.

På onsdagen meddelade polisen att en man i 30-årsåldern greps och anhölls i måndags misstänkt för grov misshandel. Den drabbade mannen uppges vara allvarligt men inte livshotande skadad.