Annons

Annons

Appen riktar sig primärt till alla som är intresserade av och besöker city. Syftet med appen är att visa utbudet i city gällande butiker, caféer, hotell, restauranger och andra verksamheter. Tanken är att det även ska visas öppettider, erbjudanden från butikerna och evenemang i kronologisk ordning i appen.

– Vi tittar på möjligheten att på sikt kunna favoritmarkera de butiker och restauranger som man gillar bäst. Längre fram kanske appen även kan innehålla dagens luncher, så som det är i många andra städer. Vi tittar också på möjligheter med pushnotiser och att koppla möjligheten att i appen kunna se antalet lediga parkeringsplatser i stan. En spännande tanke är att man längre fram också skulle kunna använda appen för att betala parkering, men kanske blir det för många funktioner. Vi får fundera på det, berättar Helena Malm på Jönköping City.

Hon förklarar att appen till stor del kommer att spegla Jönköping Citys hemsida. När appen släppts kommer den att utvärderas och anpassas efter hur användarna vill ha den.