Det blev en jämn och tuff tillställning mellan S-hof och Hallby. Hemmalaget inledde målskyttet och spelade bra både framåt och bakåt, vilket satte Hallby lite på prov. Hallby låg under med två bollar i slutet och försökte gå för kvittering, men då punkterade istället hemmalaget matchen till 29-26. 

Fakta

Handboll, Division 1HK S-hof - IF Hallby HK 29-26 (15-13) Målskyttar Hallby: Hanna Tolstrup 8, Ma..

Fakta

Handboll, Division 1HK S-hof - IF Hallby HK 29-26 (15-13) Målskyttar Hallby: Hanna Tolstrup 8, Madeleine Schlosser 7, Cornelia Eriksson 3, Emma Löfgren 2, Kristina Iveljic 2, Frida Högrell 2, Sanna Nilsson och Ebba Jansson.Publik: 78, Quist Idrottshall, Partille. 

"Tappade spelet"
— Vi gjorde en riktigt bra match och spelade stundtals väldigt bra. Under vissa perioder i matchen tappade vi spelet och vi åkte på några oturliga utvisningar, vilket försvårade det hela för oss. Samtidigt kom vi tillbaka in i matchen flera gånger igen, men i slutet fick vi lite bråttom och brände de chanser vi fick. Vi lyckades inte komma tillbaka och därav förlusten, förklarade Claes Ribendahl. 

Vad blir viktigt tills nästa match?
— Vi har ju kanske inte de högsta förväntningarna på oss från början, men vi vill naturligtvis försvara det vi har skapat hittills. Det är full fart på träningarna som gäller till nästa match, avslutade han.