Annons

Förra veckan var Pär Ericsson på besök hos Jönköpings Södra. Ericsson har spelat allsvensk fotboll i en rad klubbar, bland annat Örebro, Kalmar, IFK Göteborg och Mjällby. Han slog igenom på allvar när han spelade i Gais 2009 och värvades efter bara en säsong i klubben till lokalkonkurrenten IFK Göteborg, men där levde han inte upp till förväntningarna och de senaste säsongerna har det varit tätt mellan klubbytena.
27-åringen har kontrakt med Kalmar FF över 2016, men under hösten var han utlånad till Örebro och var han spelar nästa år återstår att se.
– Jag är i Jönköping, men vad jag gör här låter jag vara osagt, sade han till Jnytt förra veckan.

Provspelare aktuella
Nu kan Jnytt avslöja att det inte blir någon övergång till J-Södra. Enligt en säker källa har Ericsson valt att tacka nej till spel med den allsvenska nykomlingen.
Vad gäller förra veckans båda provspelare, mittfältaren Amin Nazari och backen Hugues Wembangomo, har det inte tagits beslut åt något håll än.
– Amin är en duktig spelare som hittar ytor på planen och som är bra i speluppbyggnadsfasen. Hugues är en duktig spelare med en bred repertoar. Han har bra följsamhet och är duktig på att läsa av situationerna, sade tränaren Jimmy Thelin efter träningsmatchen mot Husqvarna FF i fredags.

Fotnot: Jnytt har utan framgång sökt Christer Persson, assisterande tränare och scoutingansvarig i J-Södra, för en kommentar.