Årets första match för Habo Wolley spelas hemma i Habo Sporthall på trettondagsafton mot Tierp. Gästerna ligger för närvarande på sjätte plats i serien efter en vår där de enbart förlorade en match på hemmaplan men hade det svårare borta.
– Tierp är som alltid starkare hemma, men vi väntar oss en riktigt svår match imorgon då det är ett lag som besitter mycket kvalitet, säger Habos tränare Martin Andersson.
Tierp har som vanligt byggt ett lag som leds av kanadensiska importer, skillnaden i år är att de omgärdas av ett yngre gäng svenska spelare som stadigt utvecklas.

"Tre riktigt bra kanadensare"
– Tierp leds i år av tre riktigt bra kanadensare. Passaren Jarron Mueller tillhör de bästa i serien och Colton De Man, som match efter match bär laget anfallsmässigt, är troligen den bästa spelare Tierp har haft på många år, fortsätter Martin Andersson.
Habo Wolley har tränat på under uppehållet och kommer väl förberedda till tisdagens match. Martin Andersson lyfter fram block- och försvarsspel som viktiga bitar för att komma från matchen med en seger.
– Vi måste göra ett bra jobb i vårt förvarsspel mot Tierp och då framförallt mot centern Lee Hamilton och tidigare nämnde Colton De Man. Får vi koll på dem är mycket vunnet och då ser jag positivt på våra chanser att knipa segern, avslutar Martin Andersson.