Jnytt
Epostadress Lösenord

Annons

Assyriska vann efter Ehns dubbel

Assyriska vann efter Ehns dubbel

Den ene visade väg till segern med två mål. Den andre krönte en bra insats med ett solomål som punkterade matchen. Johannes Ehn och Petrus Kocadag var de stora matchvinnarna när ett formstarkt Assyriska IK besegrade Oddevold med 3-1.
– Fortsätter vi så här kan det bli riktigt bra, säger Ehn.

Hej!

För att få tillgång till vårt Premiuminnehåll klicka på erbjudandet nedan eller logga in med befintliga uppgifter.

Trafikstörningar i city efter olyckor

Det kom larm om två trafikolyckor – med bara tio minuters mellanrum. Ingen person kom till skada men trafiken påverkades på båda olycksplatserna.

Rekordår - räkna med råttinvasion

Med hösten kommer förutom kylan och mörkret även råttorna. Antalet råttsaneringar har ökat lavinartat de senaste åren och enligt statistik kommer 2019 att bli ett rekordår.

Mor och son häktas efter dramat

I måndags kväll drogs en man i 20-årsåldern in i en bil vid Juneporten. Mannen hade enligt flera uppgifter till Jnytt blivit misshandlad och var blodig i ansiktet. Polisen fick stopp på bilen en bit därifrån och fyra personer greps och anhölls, misstänkta för människorov och misshandel.

Ifrågasatt ifjol - nu är han bäst i HV71

HV-backen hade en undanskymd roll förra säsongen. Var tidvis ifrågasatt under hösten, spelade upp sig under vintern och nu har han växt ut till en viktig spelare i ett av de lagen som släpper in minst mål i hela SHL.
– Han har fått en lite annan roll i år, säger assisterande HV-tränaren Nicklas Rahm.

Misshandlade och bet kvinna i läppen

Flera fall av skadegörelse, hemfridsbrott, misshandel av en kvinna och ringa narkotikabrott.
En 31-årig man åtalas nu för en rad brott vid Jönköpings tingsrätt, brott som han enligt åklagaren har begått i Jönköping både under 2018 och 2019.

Pådrag på Asecs – besökare i slagsmål

Polisen larmades på onsdagseftermiddagen till Asecs sedan ett slagsmål brutit ut mellan två personer. En av dem greps och den andre fördes till sjukhus.
– Det var blodvite i ansiktet, säger Åsa Willsund vid polisen.

Grundskolechef lämnar sitt jobb

Kommunstyrelsen i Vaggeryd har beslutat under onsdagen att tillsätta David Norrfjärd som ny förvaltningschef för kultur- och fritidsförvaltningen i Vaggeryds kommun. Därmed lämnar Norrfjärd sitt jobb som grundskolechef i Jönköpings kommun

Glöm inte att ladda ner Jnytts nya app

Nu har en ny och förbättrad version av Jnytts app släppts, med uppdaterad layout och funktioner som underlättar för dig som läsare. Gensvaret från läsarna har direkt varit mycket positivt.
Artikel 2 av 9
Trafikstörningar i city efter olyckor
Tillbaka till startsidan