Huskvarnabördige Eddie Avdic var klubblös under hösten men han tränade med Elfsborg, en klubb han representerade mellan 2006 och 2011, i flera månader. Många trodde nog att Avdic skulle återvända till Boråsklubben, men han valde i stället att skriva på ett treårskontrakt med AIK.
– Det känns bra att vara här. Jag ser mycket fram emot att starta säsongen och träffa AIK-supportrarna, sade Avdic i en kommentar på klubbens webbplats.

Bjöd över i sista stund
Elfsborg var intresserat av en övergång och erbjöd enligt medieuppgifter runt 100 000 kronor i månadslön. Men i sista stund bjöd AIK över.
– Vi gav ett förslag som vi klarar av, sedan gick AIK, som jag förstått, rejält över det, säger Elfsborgs tränare Magnus Haglund till TT.
Haglund är säker på att pengarna avgjorde, men han är samtidigt diplomatisk i sina uttalanden.

”Sån är branschen”
– Han är en spelare som kom till oss som ung och spelade länge med oss och som tränat med oss sedan han blev klubblös. Vi har hjälpt honom att bygga upp sig, men sån är branschen. Spelaren gör till slut sitt val efter alla parametrar som finns och så valde han att gå till AIK, säger han till TT.
– Vi har haft samtal med Denni och gett honom förlag om ett kontrakt, men jag vet att samtidigt har det funnits en blick utåt, framför allt utomlands. Vi hade väl en tro att han skulle välja oss. Vi gav honom ett förslag som vi trodde verkligen var bra.

AIK