Annons

För att hylla superhjälten efterlyser Warner Bros. Sveriges största samlare av Batman-prylar. Det fan med den största samlingen vinner bland annat en resa och biljetter till årets upplaga av Comic Con Stockholm.

Jnytt är givetvis intresserade av att uppmärksamma samlingen också, så kontakta redaktionen på 036-291 26 00 eller maila till: press@jnytt.se så kontaktar vi dig. Den som har den bästa lokala samlingen får fyra biobiljetter av Jnytt.

Batman, The Dark Knight och Läderlappen. Kärt barn har många namn. Den ikoniska och populära superhjälten dök upp för första gången redan 1939 och firar därmed 80 år i år. Warner Bros. vill i samband med jubileet hylla superhjälten tillsammans med dem som känner honom bäst – Batman-fansen.

Annons

Sitter du på serietidningar eller leksaker? Då kan du vinna bland annat en resa till Comic Con Stockholm samt en signerad Batman-tidning.

Populär superhjälte

– Batman är en av våra mest populära superhjältar genom tiderna. Vi tror att det handlar om att de flesta kan känna igen sig i honom. Han är superhjälten utan superkrafter. För många har karaktären hängt med från barndomen in i vuxenlivet. Därför vill vi under detta jubileumsår fira lite extra med de mest hängivna fansen, säger Agnetha Gardebrandt, nordisk marknadschef på Warner Bros. Entertainment.

Under 80-årsjubileumet lanserar Warner Bros. flera nya Batman-titlar. I början av sommaren släpptes den animerade filmen Batman vs Teenage Mutant Ninja Turtles. Senare i år kommer LEGO DC Batman – Family Matters samt den animerade filmen Batman Hush. Warner Bros.

Om tävlingen

För att delta i tävlingen måste du ha fyllt 18 år gammal. Du deltar genom att skicka bilder av din samling samt motivering till varför just du ska vinna till event@agency.se. Tävlingen startar den 19 juli 2019. Skicka ditt tävlingsbidrag senast den 11 augusti 2019.

Pris

Resa, logi och biljetter för två till Comic Con Stockholm den 13-15 september 2019

En signerad Batman-tidning

Jnytt ger fyra biobiljetter till bästa lokala samlingen

Batmanbilen, här på besök i Jönköping.
Foto: Robert Eriksson