Annons

Även denna vinter blir det tre direktflyg i veckan från Jönköping till Kanarieöarna Gran Canaria och Teneriffa. Det blir avgångar torsdag, fredag och lördag. 


Nytt för i år är att allt flyg från Jönköping blir vad som i branschen kallas ”rättvänt”. 
Det innebär att flyget går ut på morgonen och landar på kvällen.
 Vintersäsongen börjar redan den 13 oktober och pågår till mitten av april skriver Jönköping Airport i ett pressmeddelande.

Det är det danska flygbolaget JetTime som baserar ett flygplan i Jönköping från onsdag till lördag kväll under vinterhalvåret som gör detta möjligt.

Flyger på morgonen

- Genom att flygen avgår mellan 08 och 09 på morgonen och återvänder kvällstid så behöver man alltså nu inte åka till och från någon annan flygplats eller komma fram mitt i natten. -

Annons

Det är ju en av fördelarna med att kunna flyga hemifrån, säger Annica Roos, privatreseansvarig på Resehuset i Jönköping.

- Vi är glada att de två ledande researrangörerna fortsätter sin satsning på Jönköping kommande vinter och med tanke på hur stor efterfrågan varit i år. Det har knappast funnits en ledig flygstol från Jönköping i sommar, så nu hoppas vi på ett bra program för nästa sommar, säger Herman Larsson, på Jönköping Airport.