Annons

Att dessa butiker nu öppnar innebär att möjligheten att byta produkter, och använda presentkort köpta efter den 30 november 2018 förlängs.

Utnyttjande av eventuell bytes- eller returrätt kräver kvitto eller bytesmärkning av varan. Vana måste vara oanvänd och ligga i originalförpackningen.

Kunden kan byta varor mot varor som köpts hos Toys R Us hos BR, och varor som köpts hos Toys R Us. Presentkort kan användas på båda ställena.

Kunden som önskar byta en vara som köpts den 29 november 2018 eller tidigare och få en annan vara i stället får inte byta varan i butiken efter konkursen. Kunden kommer också att informeras om att eventuellt ersättningskrav mot konkursboet ska anmälas.

Andra regler

Kunden som köpt en vara under perioden 30 november-31 december 2018 och som vill byta varan mot en annan vara får gärna göra det, alternativt få pengarna tillbaka.

Annons

Om kunden vill ha pengarna tillbaka ska kunden få presentkort och returkvitto. Därefter får kunden skicka kopia av presentkortet och kvitto med datumangivelse till en mejladress.

Kunden som önskar byta en vara som köpts den 4 januari 2019 eller senare och vill få en annan vara i stället så är reglerna att kunden gärna få byta till andra varor om det handlar om oanvänd vara i originalförpackning.

Alternativt kan kunden få pengarna tillbaka.

Läs även:

Relaterat: Få senaste nytt med Jnytts app