Jnytt
Epostadress Lösenord

Annons

Se bildspelet från skogsmässan

Se bildspelet från skogsmässan

Skogsmaskiner, motorsågar, sågverk och drönare, Nordens största skogsmässa är igång. Se bilderna från den stora mässan.

Hej!

För att få tillgång till vårt Premiuminnehåll klicka på erbjudandet nedan eller logga in med befintliga uppgifter.

Annons

Ny hundrastgård – då tas beslutet

I ett medborgarförslag framfördes önskemål om en hundrastgård på Ekhagen. På tisdagens sammanträde väntas tekniska nämnden fatta ett beslut, men tjänstemännen föreslår att politikerna säger nej.

Snöröjningen kan ses över efter kritik

I ett medborgarförslag föreslås en ändrad prioriteringsordning när det gäller snöröjningen. Kommunens gata/parkavdelning kan nu komma att se över kriterier och prioriteringar för att sedan ge förslag på förändringar.

Kommunen: ”Här ska ni inte bada”

Årets första provtagning av badvattenkvaliteten vid de kommunala fritidsbaden är gjorda. Nu avråder miljö- och hälsoskyddsnämnden folk från att bada i Lillsjön i Järsnäs.

En anhållen - försökte stjäla motorcykel

Polis grep under eftermiddagen en person i Bankeryd sedan man fått ett telefonsamtal om en pågående stöld av en motorcykel.

Risk för slukhål – i dag stängs vägen

I dag inleds ett större vägarbete på Bangårdsgatan, mellan Ryhovsmotet och Solåsrondellen. Bron över E4:an kommer vara helt avstängd för trafik under arbetets gång som beräknas ta cirka två veckor.

Brott på Dreamhack – flicka till sjukhus

Fyra personer greps under natten misstänkta för att ha stulit datorer och tillbehör under Dreamhack på Elmia. Efter det har polisen varit på plats på mässan ett par gånger eftersom det funnits brottsmisstankar. En flicka som misstänkts ha varit påverkad har förts till sjukhus.

Så många fick ersättning från a-kassan

Förra året var det 2 417 personer i Jönköping som fick ersättning från a-kassan. Siffran motsvarar 1,7 procent av kommunens befolkning.

JIK tillsätter ny sportchef

Björn Andersson blir ny sportchef i Jönköpings IK. Efter att tidigare haft en sportgrupp som sysslat med spelarförvärv, kontrakt med mera, har man nu beslutat sig för att tillsätta en sportchef som ska sköta stora delar av dessa sysslor.
Artikel 2 av 9
Ny hundrastgård – då tas beslutet
Tillbaka till startsidan