Jnytt
Epostadress Lösenord

Annons

Bildspel: Minifestival på Råslätt

Bildspel: Minifestival på Råslätt

Hoppborgar, sumobrottning och ansiktsmålning var några av de aktiviteterna som erbjöds under eftermiddagen när Sommarkul besökte Råslätt. Barn och vuxna hade samlats för att njuta av ännu en härlig sommardag.

Hej!

För att få tillgång till vårt Premiuminnehåll klicka på erbjudandet nedan eller logga in med befintliga uppgifter.

Annons

Så kan de lokala lagen förändras

Transferfönstret är öppet och även om det inte spelas några matcher under Superettan kan det komma att hända saker i lokalfotbollen. Jnytt kollade med klubbarna om de är ute efter att förstärka sina lag under uppehållet.

Är vd - på gården där han föddes

Hans liv har alltid kretsat kring golf och han är både född och uppvuxen på Hooks Herrgård som ligger några mil söder om Jönköping. Hans Edberg är delägare, och sedan tio år tillbaka även vd för Hooks Herrgård.
-Det är rätt gött, skrattar Hans.

Bildspel från lördagens OPA

Lördagskvällen bjöd på en härlig fest på OPA i Munksjömagasinen. Var du eller någon du känner där?

Nystart för HV:s stjärnförvärv

Förra säsongen blev inte alls som han tänkt. Nu gör Eric Martinsson en nystart i HV71. I en stor intervju med Jnytt berättar det profilstarka nyförvärvet om det tunga fjolåret, vad Johan Hults besök i Schweiz betydde och hur det ska bli att ha Kinnarps Arena som hemmaplan.
– Jag vill starta på ny kula och göra något riktigt bra, säger 26-åringen.

Beskedet - då kommer värmen tillbaka

Nästa vecka inleds med moln och kanske lite regn, men i mitten på veckan förväntas det regna och det kan komma att bli upp mot 30 grader varmt!

Hot och misshandel under natten

Under natten till söndagen grep ordningsvakter en man vid hamnen på Visingsö och polisen larmades till platsen. På samma plats ska en annan man ha blivit utsatt för misshandel. Händelserna ska ha skett vid ett nöjesevenemang på Visingsö.

Hundarna visar sina konster

Under helgen anordnas det mästerskap för hundar på Jönköpings brukshundklubb. Det är Specialklubben för Bearded Collie, SBC, som under helgen hyr in sig hos JBK och håller i mästerskap. Och det är hundar från hela Sverige som kommer dit för att tävla

Succéartad avslutning på SM-tävlingarna

På söndagen avslutades kanot-SM i Nyköping och på den sista dagen bärgades flera medaljer av lokala kanotister.
Artikel 2 av 9
Så kan de lokala lagen förändras
Tillbaka till startsidan