Epostadress Lösenord

Annons

Målet: Att göra hela gatan till en loppis

Målet: Att göra hela gatan till en loppis

Ett dignande smörgåsbord av kläder, prylar, och leksaker som fortsätter hela backen ner. Det är drömbilden för familjen som bjudit in hundratals av sina grannar att arrangera en gatuloppis tvärs över Bymarken.

Hej!

För att få tillgång till vårt Premiuminnehåll klicka på erbjudandet nedan eller logga in med befintliga uppgifter.

Halkbekämpningen ska förbättras

Med hjälp av sensorer i vägbanorna ska tekniska kontoret kunna lägga sina resurser där de behövs som mest när halkan ska bekämpas. Kommunen blir nämligen först ut i landet med att testa en ny teknik.
– Framför allt kommer vi bli snabbare ut vid snabba temperaturförändringar, säger tekniska kontorets projektledare Reimer Selero, till Jnytt.

Köpte guld – med stulet bankkort

En man beställde och hämtade ut ett bankkort i en kvinnas namn och köpte dyra smycken. Nu åtalas han och krävs på 91 000 kronor i skadestånd.

Häckner: ”Firade jul i Jönköping”

I dag kommer Carl–Einar Häckner att uppträda tillsammans med Maia Hirasawa på Jönköpings teater. En magisk julshow utlovas när sångerskan och den gästande trollkarlen intar scen.
– Vi kompletterar varandra bra, säger trollkarlen Carl-Einar Häckner, som har fina barndomsminnen kring sina jular i Jönköping.

TV: Se reprisen från luciafirandet

Fredagen den 13 december innebär inte bara en klassisk otursdag.
Den här gången handlar det dessutom om något betydligt vackrare och stämningsfullt eftersom det även sammanfaller med Luciadagen.

Hallby körde över tabelljumbon

Hallby fullständigt körde över jumbon Varberg när båda lagen drabbade samman under fredagen.
Ett styrkebesked som heter duga.
– Idag fick vi allting i vårt spel att klaffa, säger Oskar Hedvall, som tidigare under dagen skrev på ett nytt tvåårskontrakt.

Skicka in dina vinterbilder till Jnytt

Vi lämnar hösten för den här gången och börjar istället titta mot vintern, en årstid som delar människor i två läger. Antingen tycker man det är jättefint, eller också tycker man det är botten…

Flera drograttfulla stoppade

Polisen i Jönköping har ertappat drograttfulla personer två dagar på raken den här veckan. I båda fallen var även passagerarna narkotikapåverkade.

Här springer tomtarna i city

Under Luciadagen sprang det tomtar genom Jönköping. Detta för att samla in pengar till Musikhjälpen.
Artikel 2 av 9
Halkbekämpningen ska förbättras
Tillbaka till startsidan