Jnytt
Epostadress Lösenord

Annons

Här sprider clownerna glädje

Här sprider clownerna glädje

Sjukhusclowner har funnits i många år. Nu vill vännerna Sandra Skavén och Zacharias Starlid ta med sig konceptet in i demensvården.
– Humor, musik, dans och magi tillsammans med empati är viktiga delar för att nå fram till personen bakom sjukdomen, säger Sandra Skavén.

Hej!

För att få tillgång till vårt Premiuminnehåll klicka på erbjudandet nedan eller logga in med befintliga uppgifter.

Annons

Det blir HV-spelarens nya klubb

Robin Figren lämnar HV71 och att den nya klubbadressen blir Kloten i Schweiz. Det meddelas på klubbens hemsida.

Se bilderna från friidrottsskolan

Under sommarlovets första två veckor genomför IK Hakarpspojkarnas friidrottsektion sommarskolor. Första veckan, på Sandas idrottsplats, är avklarad och den här veckan håller de till på Råslätts IP. Jnytt var på plats.

Så blir nya kafésatsningen

Som Jnytt har skrivit om tidigare kommer Bageri Rosetten öppna ett nytt kafé i Munksjöstaden i Jönköping. Nu kan vi berätta att den nya satsningen slår upp portarna i början av augusti.

Så länge blir HV-spelaren borta

I dag genomgår HV71-målvakten Adam Åhman en operation efter besvär med sina höfter.
– Vi har vetat om ett tag att Adam ska opereras och kommer att lyfta upp Hugo Alnefelt från J20 som komplement till Jonas Gunnarsson, säger sportchef Johan Hult om målvaktssituationen på HV71:s hemsida.

Glädjebeskedet – okej att bada igen

Provresultatet från senaste provtagningen visar att det är klart för bad i Lillsjön i Järsnäs. Under måndagen tar personal ett sista prov och tar bort skyltningen om avrådan.

Dagen efter: ”J-Södra ett topplag”

Jönköpings Södra avslutade vårsäsongen med att besegra Trelleborg med 2-0. I videoklippet ger Jnytts utsände reporter sin syn på matchen, på våren i stort och ser även fram emot höstsäsongen med stor förväntan.

Nya uppgifter om jättesprickan

För fyra år sedan lämnade Andreas Johansson tränaruppdraget i HV71 under uppmärksammade former. I Hockeypuls podcast talar han nu ut om den turbulenta tiden – och förnekar att han färgmarkerade spelarna.

"Allvarligt läge" på bostadsmarknaden

Det råder underskott på bostäder i 11 av 13 kommuner i Jönköpings län. Enligt länsstyrelsen är det "en allvarlig situation".
Artikel 2 av 9
Det blir HV-spelarens nya klubb
Tillbaka till startsidan