Dalen kom till Skandiamäklarna Center med en segersvit på fem raka vinster inför matchen mot Tyringe. Gästerna inledde bäst och Dalen hade det svårt att ta sig in offensiv zon. Efter några onödiga utvisningar gjorde dock lagkaptenen David Fredriksson mål vilket innebar 1-0 till hemmalaget. Tyringe kom sedan rättvist in i matchen och gjorde två snabba mål i den tredje perioden och 1-2 blev slutresultatet för kvällen. 

Inget krångel
— Vi bjöd Tyringe på alldeles för många chanser. De spelade mycket mer rejält i egen zon och krånglade inte till det framåt heller, vilket gav dem segern. Adam gjorde det riktigt bra i målet, men i tredje kunde inte ens han rädda oss, förklarade Fredrik Engdahl. 

"Sluta bjuda motståndarna"
— Vi spelade bra fysisk hockey idag och det har vi gjort nu på sistone. Det måste vi bära med oss till de kommande bortamatcherna framöver. Vi får inte heller slarva som vi gjorde idag och verkligen inte bjuda motståndarna på de chanser Tyringe fick idag, avslutade han. 

Se JnyttTVs intervju med Pelle Gustafsson och highlights nedan.

Fakta

Ishockey, HockeyEttanHC Dalen - Tyringe Hockey 1-2 (1-0, 0-0, 0-2)Målskytt Dalen: David Fredrikss..

Fakta

Ishockey, HockeyEttanHC Dalen - Tyringe Hockey 1-2 (1-0, 0-0, 0-2)Målskytt Dalen: David Fredriksson.Publik: 325, Skandiamäklarna Center, Norrahammar.