Organisationen Företagarna delar varje år ut priset Årets Företagare i länets kommuner. Länets vinnare får sedan vara med och tävla om Årets Företagare i Sverige.

”Står för starkt entreprenörskap”
I år gick priset till Bubs Godis med säte på Torsvik, och motiveringen lyder:
”Ingen som använder sig av begreppet lördagsgodis har kunnat undgå företag som tillverkar den populära hallon/lakritsskallen. Företaget är Bubs Godis och drivs av familjen Lindström med Ulrik Lindström som frontfigur. Namnet Bubs kommer av Bernt, Ulrik, Birgitta och Stefan som är förnamnen i familjen. Ulriks engagemang i godisbranschen fick han när han arbetade extra på en polkagrisfabrik i Gränna samtidigt som han pluggade ekonomi på högskolan. Att ta sina idéer vidare och göra verklighet av dessa i sin egen godisfabrik är entreprenörskap på hög höjd."

Drivs och ägs av familjen
"Företaget drivs och ägs av familjen, precis som det ska när man verkar i Jönköpings län. Att lyckas få 350 000 likes på sin facebooksida för hallon/lakritsskallen vittnar om ett modernt sätt att marknadsföra sina produkter. 2010 fick Bubs priset som marknadsförare i Jönköping.
Ulrik Lindström och Bubs godis betyder mycket för kommunen och regionen. Med sitt nytänk och prestigelösa agerande skapas nya jobb. Företaget med Ulrik i spetsen står för ett starkt entreprenörskap och mod, företaget satsar inför framtiden med en organisation i ständig utveckling.”