Annons

Annons

– Engagemanget var stort, vi fick många nomineringar och det var ett svårt val för juryn att utse de fem finalisterna. Vi riktar ett stort grattis till David och Jonas men också till de fyra finalisterna som alla är strålande företagsamma förebilder, säger Anna Gillek Dahlström, regionchef Svenskt Näringsliv Jönköping.
David Nord och Jonas Hallenborg äger och driver Work System och har under året skapat jobb, utvecklat sin affär och har spännande planer för kommande år.
– Vi är väldigt stolta över att överhuvudtaget ha blivit nominerade. Vi har tagit oss dit vi är idag tack vare våra medarbetare. Det här priset delar vi med dem, säger David Nord.

Juryns motivering
"Med lyckade strategier och en oräddhet har David och Jonas, som ledare i snabbväxande företag, lyckats skapa över 35 arbetstillfällen sedan 2012 då första personen anställdes. De har alltid vågat satsa på unga och oerfarna personer!
Årets mest företagsamma människa är en tävling som årligen arrangeras av Svenskt Näringsliv. Syftet med tävlingen är att rikta ljuset mot företagsamma personer som tar det där extra klivet för att utveckla sin idé, som vågar satsa – och som skapar jobb för fler. Tidigare i höstas uppmanade vi alla att vara med och nominera människor som de ser som företagsamma förebilder."