Annons

– Sveriges Kommunikatörer finns i hela landet för att utveckla vår profession. I dessa förändringens tider är behovet av relevant och professionell kommunikation större än någonsin. I Jönköping har vår programgrupp etablerat sig som plattformen för samtal, event och nätverk som ger ökad kompetens. Medlemmar från hela landet inspireras av Team Jönköping som generöst bjuder in och visar hur ideellt engagemang skapar värde för många fler, säger Hanna Brogren, föreningens generalsekreterare, i ett pressmeddelande.

”Fantastiskt roligt”

Hela programgruppen i Jönköping har tilldelats Årets ambassadör 2019. Gruppen består av Anna Grönlund, Beata Stigmarker, Carl-Johan Helgesson, Johan Lundell och Åsa Ståhl.

– Det är fantastiskt roligt att vi får priset som Årets ambassadör och att det går till hela vår programgrupp. Vi är ett gottgäng som har roligt tillsammans och jag är övertygad om att det är en viktig förklaring till vår starka utveckling. Utmärkelsen är också ett tydligt bevis på att vi levererar nytta för våra medlemmar, säger Carl-Johan Helgesson, regionkoordinator för Sveriges kommunikatörer i Jönköping, i pressmeddelandet.

Annons

Ska stärka yrkesrollen

2011 startade Sveriges Kommunikatörers verksamhet i Jönköping och verksamheten har utvecklats starkt. Varje månad samlar nätverket kommunikatörer i Jönköping för inspirerande träffar. Syftet är att stärka den gemensamma yrkesrollen och utbyta erfarenheter.

Under förra året arrangerade den lokala programgruppen flera fullbokade träffar. Det brukar varje år också genomföras kurser i Jönköping och sedan förra året finns ett särskilt nätverk för kommunikationschefer.

Juryns motivering

Så här löd juryns motivering:

”Under 2018 fortsatte ”Team Jönköping” att levere..

Juryns motivering

Så här löd juryns motivering:

”Under 2018 fortsatte ”Team Jönköping” att leverera värde till medlemmarna med knivskarp leveranssäkerhet och fullsatta event. Dessutom är de en inspiration för ambassadörskollegor. Priset går till hela programgruppen för deras kreativitet och engagemang för medlemmarnas bästa.”

Relaterat: Få senaste nytt med Jnytts app