- Ulrika Knape ville att vi skulle förmedla till alla: "Lev idag, inte imorgon och inte om ett år". Hur vi än kämpar räcker det inte alltid till och vi vet inte vad som händer i framtiden, sa Christin Berglund, JSS, under minnesstunden på Rosenlundsbadet.

En tyst minut
Stämningen var minst sagt nedtonad. En tyst minut hölls för Emmy Andersson som gick bort i fredags. En film på när hon hoppade visades på en mindre tv, och tårarna rann hos vänner och bekanta som närvarade på minnesstunden.
- Alla bär vi på en stor sorg tillsammans. Vi ville göra något tillsammans, för att man ska kunna prata med andra som går igenom samma sak, sa Christin Berglund.

En stark kämpe
Efter att filmen visats fick de som ville placera ett tänt ljus på svikten där man sedan samlades för en tyst minut.
- Det är jättejobbigt när någon dör mitt i livet. Särskillt tragiskt är det när någon så ung går bort. Emmy var en otroligt levnadsglad och positiv tjej och jag tror att den här stunden betyder oerhört mycket för alla närvarande, säger Christin.
- Två ord som verkligen kännetecknar Emmy är att hon var stark och att hon var en kämpe. Hon gjorde alltid sitt bästa när det gällde och tränade alltid medvetet. Vi alla känner en stor saknad, säger Anders Melander, ordförande i Jönköping SS.

Emmy har bland annat vunnit Ungdoms-SM och Junior-SM individuellt flera gånger och senior-SM i parhoppning. Hon har även representerat Sverige vid ett flertal mästerskap och vunnit Nordiska Juniormästerskapen på både 1 och 3 meter.

JSS