- Det ska bli jätteinspirerande att få jobba på Spira. Vi kommer att bedriva vår verksamhet på ett lite annorlunda sätt än vi gör i övrigt. På Spira finns ju allting redan så vi kommer att lägga större fokus på att paketera saker, säger Axelsson.
- Det kan till exempel vara om man vill förbeställa mat eller dryck innan eller i pausen vid en föreställning.
Företagscatering har tidigare jobbat mycket med konferenser och konserter via Högskolan i Jönköping. Något de hoppas kunna ta med sig till Spira.

Vilka förändringar kommer man att märka av?
- Vi har inte hunnit tänka så mycket på det än. Nu väntar ett möte tillsammans med Smålands Musik och Teater där vi får diskutera hur vi ska göra för att på bästa sätt ta hand om de gäster som kommer till Spira.
- Alla som går ifrån lokalen ska vara nöjda och belåtna och ha haft en positiv upplevelse av både förtäring och kultur, säger Håkan Axelsson och tillägger:
- Det har skrivits mycket negativt kring Spira den senaste tiden. Nu hoppas vi kunna vända det till något positivt istället.

Etablerar sig i Jönköping
I vår öppnar Företagscatering och FC Event även restaurang, konferensanlägging och skybar i nya Munksjöstaden. Skybaren kommer att få namnet VY.
- Vi tror att det finns ett bra kundunderlag, säger William Bohman Axelsson på FC Event.
Resturangen på Spira drevs tidigare av Tommy Myllymäki, Stefan Isaksson och Magnus Saleborn.