Annons

Med en god och härlig stämning, samt en del tuffa men ärliga tag kampades alla de 16 lag från alla divisionerna i Kålgårdsarenan för innebandyns slutspel, totalt spelades 14 matcher under hela dagen.

Annons

- Det fanns många känslor fanns bland lagen, det är ju en del tuffa tag men oftast väldigt schysst spel. Det är ju slutspel och då kan det bli lite tuffare tag ibland, säger Johnny Edh, domaransvarig på Korpen Jönköping.

- Men både lagen och domarna skötte matcherna mycket bra och det flöt på enligt planerna, nu är Korpens Innebandy färdigspelat för denna gången och nu laddar vi redan upp och planeringen inför nästa säsong är i full gång. Men förmodligen ett cupspel några veckor före seriestarten i höst, säger Johnny Edh.

- Inom Innebandy Korpen finns det nu 6 serier med totalt 35 lag, men vi lär nog öka antalet till kommande säsong, då det finns spelare som nu är licenserade. Där jobbar vi nu intensivt att få spelare till vår verksamhet, säger Thomas Bergstöm på Korpen Jönköping.

- Alla kan vara med i Korpen och tillsammans med övriga föreningar/lag ska vi utveckla verksamheten för att vi ska vara så attraktiva som möjligt på marknaden, avslutar Thomas Bergström.

Kvartsfinaler

Mellan-Mållen - DIKE 7-2

IK Stym - Papa November 4-2

Sävdabo IBK - Kitron 6-1

Beddo Boys - Moshpit 3-1

Korvligan - Logfest 2-5

En Salig blandning - Kungarna 2-4

Citygolv -MIGAB IBK 2-3

Black Bulls IBK - Murphys lag 2-1

Semifinaler

Mellan-Mållen - IK Stym 6-2

Sävdabo IBK - Beddo Boys 4-3 (straffar)

Logfest - Kungarna 3-4

MIGAB IBK - Black Bulls IBK 4-5

Finaler

Mellan-målen - Sävdabo IBK 2-1 (straffar)

Kungarna - Black Bulls IBK 1-4