Annons

Efter två raka segrar på teknisk överlägsenhet - dessutom båda på mindre än 1 minut vardera -  vann han sedan finalen säkert över träningskompisen Kevin Christoforidis från Wernamo Jujutsu med 4-2.
Dennis, som kom 5:a på U15 VM i September 2013 och därefter tog en "paus" från tävlandet för att spela ishockey för HV71 U15-lag, återkom alltså i tävling så sent som i mars i år vid Wernamo Open i Värnamo efter ett och ett halvt års frånvaro. Det stod klart redan då att Dennis fortfarande har kampglöden kvar, och det visade han så även på lördagen i skånska Dalby.

Bosnien i höst
På plats fanns också svenska landslagscoachen Rob Haans från Svenska Jujutsu landslaget, som uppenbart gillade vad han såg. Nu ser Dennis fram emot möjligheten att testa höstens U15/U18 VM i Bosnien i september.
Närvarande vid tävlingen i skånska Dalby fanns från Smålands Kampsport i Jönköping även de internationella domarna Jonas Elfving och Daniel Norrgård-Darelli i den 18-man starka nordiska domarkåren.  Även domaren Niclas Sjöberg från systerklubben i Norrahammar fanns på plats i Dalby.