Annons

Just nu gapar lokalerna efter McDonald's och Stadium tomma i stadskärnan, men Martin Svensson, fastighetschef på Lundbergs, berättar att det finns intressenter till fastigheten.

Annons

– Vi håller på och pratar med olika aktörer, men har ännu inte satt nivåerna hur vi ska förädla fastigheten. Vi har en del intressenter som har varit och tittat på fastigheten, men det är inget som jag kan gå ut med just nu. Det kan kanske vara så att de själva vill gå ut med detta, säger Martin Svensson.

Det som ligger närmast är planerna på att renovera fastigheten utvändigt.

– Vi sitter ner med bygglovet just nu och hoppas att allt ska gå vägen där. Nu när fastigheten är tom har vi möjlighet att fräscha upp fasaden, så då passar vi på. Jag kan inte gå in på detaljer eller tidsplan, säger Martin Svensson.

Om en hyresgäst är intresserad av lokalerna, när kan de flytta in?

– Till hösten hoppas vi att renoveringen ska vara klar och att nya hyresgäster ska kunna flytta in. Om det inte dyker upp någon som verkligen vill ha tillgång till lokalerna tidigare.

Vad för typ av verksamhet kan lokalerna passa för?

– Nederdelen passar för handel och överdelen där Stadium har hållit till skulle kunna bli kontor eller så kan det bli en kombination av kontor och handel. Den aspekten utreder vi just nu, säger Martin Svensson.