Annons

Temat för april är fest och under hela månaden arrangeras en tävling där vinnaren har möjlighet att vinna sin 30-årspresent från A6 center.

Annons

– Eftersom vi firar 30-årsjubileum har vi valt att fira stort. Vi väljer att hela månaden hitta på massa roliga saker, någonting som passar alla smaker helt enkelt, säger Anette Lindblad, marknadsansvarig på A6 center i ett pressmeddelande.

I månadens program finns bland annat en tjejkväll planerad. Den 6 april blir det tjejkväll med fokus på hälsa och skönhet. Under kvällen pågår också en tävling där en shoppare har chans att vinna ett presentkort med sitt kvitto.

Den 29 april arrangerar Malin Qvänstedt Myllimäki den årliga modevisningen med tema fest och firande och besökarna har chans att vinna sin favoritoutfit från modevisningen.

1 maj arrangeras Barnens kalasdag. Det är en egen modevisning för barnen och bakom arrangemanget står Malin Qvänstedt Myllimäki. Smurfarna kommer till A6 och kör smurfgympa med barnen och sedan får barnen möjlighet att krama och ta kort med smurfarna. Även Yankho och Daniel Karlsson kommer och bjuder på en trollerishow.