Trean mötte fyran på Hovet denna kväll. HV71 hade med sig en seger och en förlust från helgen. Men i matchen mot Djurgården trillade inte puckarna HV:s väg. Matchen slutade 4-0 till hemmalaget och den saknade verkligen inte målchanser, då Djurgårdens målvakt fick svettas ordentligt för att hålla nollan. Trots att Jönköpingslaget sköt hela 35 skott, gjorde de inga mål. 

Tränaren är positiv
— Vi gjorde en jättebra match,trots att vi förlorade. Det var tre jämna perioder och vi skapade lägen hela tiden. Vi fick ingen utdelning på våra chanser och det var det som saknades. Deras första mål gjordes med lite tur, då den styrdes av egen skridsko in i mål. Vi använde oss av alla spelare idag och det är ett glädjande besked för oss att hela laget kan prestera, förklarade Ulf Johansson. 

Fakta

Ishockey, RiksserienDjurgårdens IF - HV71 4-0 (1-0, 2-0, 1-0)Publik: 78, Hovet Johanneshov, Stock..

Fakta

Ishockey, RiksserienDjurgårdens IF - HV71 4-0 (1-0, 2-0, 1-0)Publik: 78, Hovet Johanneshov, Stockholm. 

Berömmer motståndarna
— Djurgården är ett duktigt lag. Det är inte bara några enstaka spelare som gör jobbet, utan hela laget trycker på ordentligt. Det gör att vi är ganska lika varandra. I idrottens värld, fungerar det som så att ibland vinner du och ibland förlorar du. Det går inte att alltid ha vind i seglen och det märkte vi av här idag, sa Ulf Johansson lugnt. 

Viktig match på lördag
— Tills matchen borta mot Linköping, ska vi ta med oss det bra spelet vi hade i den här matchen och bygga vidare på det. Turen kommer vända till vår fördel om alla jobbar hårt för varandra. Under säsongen har vi spelat bra i alla matcher, även mot "topplagen" och det ska bli kul att möta Linköping på lördag, avslutade Ulf Johansson.