Epostadress Lösenord

Annons

Dramat i city– fyra åtalas

Dramat i city– fyra åtalas

En måndagskväll i mitten av oktober blev en person fasthållen och inkastad i en bil vid Juneporten i Jönköping. Efter en dryg månads utredning står det nu klart att fyra personer åtalas för människorov och grov misshandel.

Hej!

För att få tillgång till vårt Premiuminnehåll klicka på erbjudandet nedan eller logga in med befintliga uppgifter.

Så mycket höjer Vätterhem hyran

Vätterhems hyresuppgörelse för nästa år är nu klar. Den här gången höjs hyran påtagligt mer än tidigare år. En av anledningarna är ökade taxor för renoveringsarbete.
– Vi krigar hårt för att hålla nere byggkostnaderna, men har inte riktigt klarat av det, säger Thorbjörn Hammerth, vd för Vätterhem.

Ny festival för öl- och whiskeyälskare

I januari är det premiär för en ny dryckesfestival i Jönköping med fokus på bra öl, whisky, vin, rom, gin och delikatesser.
– Vi hoppas på 800-1 000 besökare, säger initiativtagaren Jon Espeset till Jnytt.

Avhoppet i JIK: ”Har inte utrymme”

Dan Nordlöf lämnar posten som ordförande i JIK, det blev officiellt under tisdagen. Nu berättar han för Jnytt om avhoppet.
– Verksamheten har till och från lidit, eller snarare påverkats, utifrån historiska ekonomiska svårigheter, säger Dan Nordlöf.

Ny stöldkupp mot bygge utreds

Någon gång under natten har någon brutit sig in i en container på en byggarbetsplats i området Dunkehalla i Jönköping. I helgen inträffade en liknande stöld på en byggarbetsplats på Torpa.

De får tävla i direktsändning

Nu är det klart vilka klasser som går till kvartsfinal i Vi i femman 2020. Eleverna kommer som vanligt att göra upp i direktsända tävlingar i radion.

Ännu en BMW-ägare drabbad av stöld

Mardrömmen för bilägarna fortsätter. Under tisdagsmorgonen har ytterligare en anmälan om stöld ur en BMW-bil inkommit till polisen.

Han skrällde och blev världsmästare

Han reste hemifrån med målsättningen att kliva upp på pallen. Han kom hem med ett guld och ett silver. Möt Adam Johansson – nybliven världsmästare.
– Det kändes väldigt chockande när jag stod på pallen, säger han.

Inbrottstjuv ertappad på skola

Tidigt på tisdag morgon blev en inbrottstjuv ertappad inne på en skola i centrala Jönköping. Gärningsmannen flydde från platsen – och fick polisen efter sig.
Artikel 2 av 9
Så mycket höjer Vätterhem hyran
Tillbaka till startsidan