Epostadress Lösenord

Annons

Drömmen blev sann - nu är den invigd

Drömmen blev sann - nu är den invigd

Gunnar Anderssons dröm om en läktare vid scenen i Smedbyn har blivit sann. När årets sommarkvällar drog igång fanns det en ståtlig träläktare under tak där publiken såg ut att trivas.

Hej!

För att få tillgång till vårt Premiuminnehåll klicka på erbjudandet nedan eller logga in med befintliga uppgifter.

Utvisningar fällde HV: "Kan inte skapa mer"

Trots en mycket bra bortamatch fick HV71 inte med sig någon poäng i den tuffa bortamatchen mot Skellefteå.

Mängder av olyckor - besvärligt väglag

I takt med att snöovädret tilltog under tisdagen kom fler och fler trafikolyckor i Jönköpingsområdet in till SOS Alarm. På väg 26/47 mellan Jönköping och Mullsjö har det varit som värst med tung trafik som står stilla.
– Vi har haft ute resurser på flertalet olika händelser, säger Johan Ragnar, inre befäl på räddningstjänsten.

25 drabbades – nu döms chauffören

I höstas körde en buss in i ett stillastående TMA-fordon på väg 40 utanför Jönköping. Busschauffören åtalades och nu döms han till dagsböter av Jönköpings tingsrätt.

Öppnar ny butik: ”Såg ett stort intresse”

I slutet av februari har Mullsjös alla Hifi-fantaster en anledning att jubla, detta när JK sound inviger sin butik i Femman affärscentrums lokaler.

TV: Lär dig göra årets semmelnyhet

Fettisdagen är här och det betyder att vi får frossa i semlor. De senaste åren har den traditionella semlan fått sällskap av en uppsjö nya varianter. En av årets nyheter är flatbreadsemlan – Jnytt har fått en lektion i hur man bakar en sådan. Se tv-inslaget ovan.

Mediejättar köper Jnytt och Hall Media

Under vintern har det rapporterats uppgifter om att flera stora medieaktörer visat intresse för att köpa mediehuset Hall Media som ger ut Jnytt. Nu är det klart att norska Amedia tillsammans med svenska Mittmedia blir de nya ägarna.

Bortaspel - då föll Mullsjö igen

Senast lagen möttes vann Mullsjö med förkrossande 13-2.
När Kalmarsund och Mullsjö drabbade samman under tisdagskvällen så fick Kalmarsund revansch och vann något överraskande med 6-5 (3-3, 3-1, 0-1).

”En känsla man vill bli av med”

Sedan Lias Andersson anslöt till HV71 har konkurrensen om de offensiva platserna på centersidan ökat markant, vilket innebär att vissa spelare har fått inta andra roller. En av dem som har fått iklä sig en mer defensiv roll än tidigare är Axel Holmström.
– Jag försöker alltid sköta alla tre zoner så gott jag kan, sen vet jag såklart om att mina styrkor kanske inte ligger i defensiven, säger HV-centern.
Artikel 2 av 9
Utvisningar fällde HV: "Kan inte skapa mer"
Tillbaka till startsidan