Jnytt
Epostadress Lösenord

Annons

Dubbelmördare fick permission

Dubbelmördare fick permission

Den man från Mullsjö som sitter dömd för dubbelmordet i Mantorp i juni 2017 fick i slutet av september lämna Norrtäljeanstalten på en så kallad lufthålspermission.

Hej!

För att få tillgång till vårt Premiuminnehåll klicka på erbjudandet nedan eller logga in med befintliga uppgifter.

Dubbelmordet tas upp i dokumentär

En 25-åring från Mullsjö dömdes under förra året till livstids fängelse för dubbelmordet i Mantorp 2017. I kväll tas fallet upp i Tv 3:s dokumentär ”I huvudet på en mördare”.

Dubbelmördaren får annan placering

Den 25-årige Mullsjöbo som dömdes till livstids fängelse för dubbelmordet i Mantorp, ska enligt ett beslut från Kriminalvården placeras på Norrtäljeanstalten. Det rapporterar SVT Nyheter Jönköping.

Mullsjöbon berättar om morden

Den 25-årige Mullsjöbon har i både tingsrätten och hovrätten nekat till dubbelmordet i Mantorp, men dömdes ändå mot sitt nekande. Han erkände dubbelmordet i ett brev till Expressen och nu har han också erkänt mordet för polisen.

Så agerar dömde mördaren

Den Mullsjöbo som dömdes till livstids fängelse i hovrätten för dubbelmordet i Mantorp kommer inte att överklaga domen. Det rapporterar Sveriges Radio Jönköping.

Brutala morden – så blir nya domen

Tingsrättens dom står fast. Därmed döms den 24-årige mannen från Mullsjö till livstids fängelse för mordet på ett äldre par i Mantorp förra året.
– Bevisningen är mycket stark, säger hovrättsrådet Christer Ganelind.

Ny rättegång efter brutala morden

För en månad sedan dömdes en man från Mullsjö till livstids fängelse efter dubbelmordet i Mantorp. Nu står det klart att hovrätten kommer att ta upp fallet.

Han överklagar livstidsdomen

Mannen som i maj dömdes till livstids fängelse för mordet i Mantorp överklagar sin dom. Det uppger TT i dag.

Dubbelmordet: Det kan bli straffet

Under fredagen återupptogs rättegången mot den Mullsjöbon, som är i 20-årsåldern och som ställts inför rätta i Linköpings tingsrätt för dubbelmordet i Mantorp i juni förra året. Under fredagen skulle rätten ta beslut kring påföljden.

”Mullsjömördaren var oberörd”

Mullsjöbon, som är i 20-årsåldern, kan komma att dömas för dubbelmordet på det äldre paret i Mantorp. Den rättspsykiatriska undersökningen visar att mannen inte lider av en allvarlig psykisk störning och därför kan dömas till fängelse.

Dubbelmordet: I dag kom domen

Under onsdagen hölls den sista rättegångsdagen för dubbelmordet i Mantorp. Linköpings tingsrätt meddelade under torsdagen att den misstänkte Mullsjöbon bedöms skyldig till brotten.

Skolans alkonota - över 500.000

Friskolekoncernen Academedia, som bland annat finns representerat i Jönköping, har lagt nästan 600.000 kronor på alkohol. Detta i samband med fem större konferenser.

Man misshandlad grovt i butik

Tre män, 48, 32 och 29 år åtalas samtliga för olaga tvång. Två av dem åtalas även för medhjälp till grov misshandel och en av männen för grov misshandel. Detta efter en händelse som inträffade i en butik i Jönköping i början av oktober i år.

Restaurang förlorar sitt alkoholtillstånd

En restaurang i centrala Jönköping blir av med sitt alkoholtillstånd.
– Orsaken är ekonomisk oaktsamhet, säger Elin Rydberg (S), ordförande i socialnämnden, till JP.

Ratad av J-Södra – kan bli kvar ändå

Han erbjöds inte något nytt kontrakt i Jönköpings Södra. Trots det kan Daryl Smylie bli kvar i klubben.

Anrika hotellet har rustats upp

Under året har Gyllene Uttern fått ett ansiktslyft och deras traditionella färger har blivit mer framträdande i hotellrum, lobby och restaurangdel. Dessutom har en ny kökschef tagit tillbaka den traditionella husmanskosten på menyn.

Misstagen sänkte Mullsjö i rivalmötet

Segersviten stannade vid fyra matcher. Mullsjö AIS fick se sig besegrat med 4-5 i det heta rivalmötet med Växjö Vipers – efter flera dyrbara misstag.
– Vissa spelare har inte det rätta självförtroendet, säger Sebastian Palmqvist.

Man häktas: ”Fick hugg i ryggen”

I helgen inträffade två våldsbrott i Jönköpingsområdet inom loppet av ett dygn. Enligt åklagaren handlar det i båda fallen om fyllebråk som har urartat. På tisdagen häktades de misstänkta männen för grov misshandel.

J-Södra utvecklas - ny klubbchef klar

Det står sedan tidigare klart att Fredrik Ståhl lämnar sin roll som klubbchef i J-Södra. Nu står det klart vem hans ersättare.
– Jag älskar den här klubben, säger den nya klubbchefen till Jnytt.
Artikel 2 av 19
Dubbelmordet tas upp i dokumentär
Tillbaka till startsidan