Jnytt
Epostadress Lösenord

Annons

Dubbelmördare fick permission

Dubbelmördare fick permission

Den man från Mullsjö som sitter dömd för dubbelmordet i Mantorp i juni 2017 fick i slutet av september lämna Norrtäljeanstalten på en så kallad lufthålspermission.

Hej!

För att få tillgång till vårt Premiuminnehåll klicka på erbjudandet nedan eller logga in med befintliga uppgifter.

Dubbelmordet tas upp i dokumentär

En 25-åring från Mullsjö dömdes under förra året till livstids fängelse för dubbelmordet i Mantorp 2017. I kväll tas fallet upp i Tv 3:s dokumentär ”I huvudet på en mördare”.

Dubbelmördaren får annan placering

Den 25-årige Mullsjöbo som dömdes till livstids fängelse för dubbelmordet i Mantorp, ska enligt ett beslut från Kriminalvården placeras på Norrtäljeanstalten. Det rapporterar SVT Nyheter Jönköping.

Mullsjöbon berättar om morden

Den 25-årige Mullsjöbon har i både tingsrätten och hovrätten nekat till dubbelmordet i Mantorp, men dömdes ändå mot sitt nekande. Han erkände dubbelmordet i ett brev till Expressen och nu har han också erkänt mordet för polisen.

Så agerar dömde mördaren

Den Mullsjöbo som dömdes till livstids fängelse i hovrätten för dubbelmordet i Mantorp kommer inte att överklaga domen. Det rapporterar Sveriges Radio Jönköping.

Brutala morden – så blir nya domen

Tingsrättens dom står fast. Därmed döms den 24-årige mannen från Mullsjö till livstids fängelse för mordet på ett äldre par i Mantorp förra året.
– Bevisningen är mycket stark, säger hovrättsrådet Christer Ganelind.

Ny rättegång efter brutala morden

För en månad sedan dömdes en man från Mullsjö till livstids fängelse efter dubbelmordet i Mantorp. Nu står det klart att hovrätten kommer att ta upp fallet.

Han överklagar livstidsdomen

Mannen som i maj dömdes till livstids fängelse för mordet i Mantorp överklagar sin dom. Det uppger TT i dag.

Dubbelmordet: Det kan bli straffet

Under fredagen återupptogs rättegången mot den Mullsjöbon, som är i 20-årsåldern och som ställts inför rätta i Linköpings tingsrätt för dubbelmordet i Mantorp i juni förra året. Under fredagen skulle rätten ta beslut kring påföljden.

”Mullsjömördaren var oberörd”

Mullsjöbon, som är i 20-årsåldern, kan komma att dömas för dubbelmordet på det äldre paret i Mantorp. Den rättspsykiatriska undersökningen visar att mannen inte lider av en allvarlig psykisk störning och därför kan dömas till fängelse.

Dubbelmordet: I dag kom domen

Under onsdagen hölls den sista rättegångsdagen för dubbelmordet i Mantorp. Linköpings tingsrätt meddelade under torsdagen att den misstänkte Mullsjöbon bedöms skyldig till brotten.

Bil voltade på E4 – två till sjukhus

Två personer fick föras till sjukhus efter en trafikolycka på Ljungarum där E4 och väg 40 möts. Båda bilarna var tvungna att bärgas bort och det bildades långa köer i eftermiddagstrafiken. En av förarna är misstänkt för rattfylleri.

HV-profilen prisas för sitt engagemang

Under tisdagen avslöjades det vem som får årets pris för ”Berömliga insatser för barn” av Jönköpings kommun, och 15 000 kronor i fickan.

Man misshandlade sin gravida flickvän

Skyddstillsyn förenat med fängelse. Det blir påföljden för en man i 30-årsåldern som döms för att vid upprepade tillfällen slagit och på andra sätt misshandlat sin sambo.

Kidnappning i city under natten

Natten till tisdag blev stökig i Jönköping. Två fall av misstänkt grov misshandel inträffade vid två olika tillfällen, och i ett av fallen misstänks även gärningsmännen för människorov.

Efter ovanligt blöt vecka: Så blir vädret

Förra veckan blev en av de mest nederbördsrika vecka 41 i Jönköping sedan mätningarna började. Så här säger SMHI om vädret den här veckan.

Slagsmål på E4 – två män gripna

Två män greps under natten till tisdag misstänkta för grov misshandel, efter ett slagsmål på E4 i höjd med Huskvarna.

Podd: Integritet, Thelin och HFF

036fotboll är tillbaka med ett nytt avsnitt. Denna gång pratar de bland annat om landslagsuppehållet, Tommy Thelin och Husqvarna FF.

Stor ökning av sålda småhus

Under årets tredje kvartal har försäljningen på småhusmarknaden ökat rejält i jämförelse med samma tid förra året. Det visa färska siffror från Lantmäteriet.
Artikel 2 av 19
Dubbelmordet tas upp i dokumentär
Tillbaka till startsidan