Epostadress Lösenord

Annons

Dubbelmördare fick permission

Dubbelmördare fick permission

Den man från Mullsjö som sitter dömd för dubbelmordet i Mantorp i juni 2017 fick i slutet av september lämna Norrtäljeanstalten på en så kallad lufthålspermission.

Hej!

För att få tillgång till vårt Premiuminnehåll klicka på erbjudandet nedan eller logga in med befintliga uppgifter.

Dubbelmordet tas upp i dokumentär

En 25-åring från Mullsjö dömdes under förra året till livstids fängelse för dubbelmordet i Mantorp 2017. I kväll tas fallet upp i Tv 3:s dokumentär ”I huvudet på en mördare”.

Dubbelmördaren får annan placering

Den 25-årige Mullsjöbo som dömdes till livstids fängelse för dubbelmordet i Mantorp, ska enligt ett beslut från Kriminalvården placeras på Norrtäljeanstalten. Det rapporterar SVT Nyheter Jönköping.

Mullsjöbon berättar om morden

Den 25-årige Mullsjöbon har i både tingsrätten och hovrätten nekat till dubbelmordet i Mantorp, men dömdes ändå mot sitt nekande. Han erkände dubbelmordet i ett brev till Expressen och nu har han också erkänt mordet för polisen.

Så agerar dömde mördaren

Den Mullsjöbo som dömdes till livstids fängelse i hovrätten för dubbelmordet i Mantorp kommer inte att överklaga domen. Det rapporterar Sveriges Radio Jönköping.

Brutala morden – så blir nya domen

Tingsrättens dom står fast. Därmed döms den 24-årige mannen från Mullsjö till livstids fängelse för mordet på ett äldre par i Mantorp förra året.
– Bevisningen är mycket stark, säger hovrättsrådet Christer Ganelind.

Ny rättegång efter brutala morden

För en månad sedan dömdes en man från Mullsjö till livstids fängelse efter dubbelmordet i Mantorp. Nu står det klart att hovrätten kommer att ta upp fallet.

Han överklagar livstidsdomen

Mannen som i maj dömdes till livstids fängelse för mordet i Mantorp överklagar sin dom. Det uppger TT i dag.

Dubbelmordet: Det kan bli straffet

Under fredagen återupptogs rättegången mot den Mullsjöbon, som är i 20-årsåldern och som ställts inför rätta i Linköpings tingsrätt för dubbelmordet i Mantorp i juni förra året. Under fredagen skulle rätten ta beslut kring påföljden.

”Mullsjömördaren var oberörd”

Mullsjöbon, som är i 20-årsåldern, kan komma att dömas för dubbelmordet på det äldre paret i Mantorp. Den rättspsykiatriska undersökningen visar att mannen inte lider av en allvarlig psykisk störning och därför kan dömas till fängelse.

Dubbelmordet: I dag kom domen

Under onsdagen hölls den sista rättegångsdagen för dubbelmordet i Mantorp. Linköpings tingsrätt meddelade under torsdagen att den misstänkte Mullsjöbon bedöms skyldig till brotten.

Prestigevärvningen: Plockar in målkung

30 mål på 25 matcher, det var facit för Simon Karlsson Adjei förra gången han spelade fotboll i Assyriska IK. Efter ett år i Kanada vänder nu den 26-årige anfallaren tillbaka till Sverige och till klubben han en gång lämnade som skyttekung.
Frågan är, kan han återupprepa målbedriften från den senaste sejouren?
– Jag känner ingen press. Jag kommer inte fokusera på att jag måste göra ett visst antal mål, säger Simon Karlsson Adjei.

Kommunen fick ta emot protestlistor


En lista på drygt 1000 namn överlämnades på fredagen till kommunstyrelsens ordförande - en protest mot planerna att bygga en vindkraftspark i Lyckås utanför Skärstad.
— Det viktiga är att vi lyssnar på olika perspektiv, säger Ann-Marie Nilsson (C) .

Ministern: ”Då kan HV71 slå Växjö”

Under fredagen var infrastrukturminister Tomas Eneroth på besök i Jönköping då han bland annat tittade på den plats där stationen för den nya stambanan är planerad att ligga.

Långa köer när lastbil tappade släp

En lastbil tappade sitt släp i Vårstarondellen i Huskvarna. Det fick till följd att det bildades köer i morgontrafiken.

Bildspel – vi var på HV:s segermatch

HV71 vann hemma mot Djurgården med hela 7-1. Var du och såg matchen? Titta på bilderna och se om du hittar dig själv eller någon du känner.

Misshandel på Råslätt – man gripen

Ett larm om bråk i bostad kom in till polisen strax innan kl 14 på torsdagseftermiddagen.

Nya namnsdagar - här är namnen

Sju nya namn tillkommer i namnlängden. De nya namnsdagsbarnen är Cornelia, Henry, Maja, Noa, Olle, Regina och Tim. Det har Namnlängdskommittén beslutat och namnen införs 2022.

Pådrag nära skola – upprörd stämning

Vid lunchtid på torsdagen kallades polisen till Dalvik i Jönköping.
– En person blev medtagen för narkotikabrott, säger Martin Tornell vid polisen.
Artikel 2 av 19
Dubbelmordet tas upp i dokumentär
Tillbaka till startsidan