Annons

Ebba Sjökvist, pointguard, har fortfarande aldrig spelat i ett lag som inte har Huskvarna som hemort. Under våren tar hon studenten från Sandagymnasiet, men nu står det klart att hon blir kvar på Wetterbygden Sparks.

– Jag ser oerhört mycket fram emot att få representera Sparks ännu en säsong i SBL. Med tanke på att vi var nykomlingar ifjol så är jag övertygad om att vi redan inför säsong två vet mer om både oss själva och vad som väntar i form av motståndare, det ska vi försöka dra fördel av. För egen del gäller det för mig att fortsätta jobba hårt och samtidigt behålla en ödmjukhet. Att leda ett SBL-lag från bakplan är allt annat än enkelt men å andra sidan är det också det som gör det så himla roligt och inspirerande, säger Ebba Sjökvist i ett pressmeddelande.

Annons

Dessutom blir forwarden Anna Dahl kvar i klubben. Dahl är den enda spelaren i truppen som varit med sedan 2014.

– Att återigen få chansen att representera klubben som kommit och bli som min familj känns helt fantastiskt. Jag gläds över att många spelare från ifjol kommer tillbaka, det känns som att vi har en del saker kvar att uträtta tillsammans. Det känns också spännande med en del nya röster på ledarsidan, det ska bli spännande att se vad de har att tillföra, säger Anna Dahl.