Epostadress Lösenord

Annons

Sandbergs besked efter smällen

Sandbergs besked efter smällen

Han missade den senaste matchen på grund av en hjärnskakning. Men när HV71 på torsdagskvällen tar emot Djurgården är Christian Sandberg tillbaka i spel.
– Det har känts bra de senaste dagarna, säger han.

Hej!

För att få tillgång till vårt Premiuminnehåll klicka på erbjudandet nedan eller logga in med befintliga uppgifter.

Live: HV71 kör över Färjestad!

I kväll är det rivalmöte i Kinnarps Arena när HV71 tar emot Färjestad. Jnytt är på plats och livechattar från matchen med start klockan 18.50.

Så ska HV vinna rivalmötet

HV71 fick ett nödvändigt trendbrott när Rögle besegrades. Nu väntar ett rivalmöte med ett försvagat Färjestad.
– Det är viktigt att vi behåller lugnet, säger tränaren Stephan ”Lillis” Lundh.

Hela säsongen i fara för HV-stjärnan

Han har inte spelat match sedan 21 december – och det är ännu oklart när HV71-backen Nils Andersson kan vara tillbaka i spel.
– Vi vet inte när han är tillbaka, säger lagläkaren Jonas Kalman.

Lias: ”Har inte mått skitbra”

Nu har HV71:s senaste nyförvärv gjort sin första träning med sitt nygamla lag.
– Det är en skön känsla att vara tillbaka. Jag tycker om det här stället, säger Lias Andersson.

Lias Andersson återvänder till HV71

HV71 har under söndagskvällen bekräftat att Lias Andersson är klar för klubben. Det skriver föreningen på sin hemsida.
– Det är en fantastiskt duktig hockeyspelare, säger Johan Hult, till Jnytt.

Sandin: ”Klart det har varit tungt”

ÄNGELHOLM. För första gången spelade Linus Sandin i sin gamla hemmaarena, mot sina gamla lagkamrater. Tillsammans med sina två nya kedjekamrater var HV-forwarden högst delaktig i att HV71 nu är ett vinnande lag igen.
– Det är klart att det var lite speciellt innan matchen. Men när man väl var ute på isen och puckens släpptes så tänkte jag inte så mycket på det, säger han.

Törngren: ”Väldigt skön känsla”

ÄNGELHOLM. HV71 tog en meriterande 4–1-seger borta mot Rögle under lördagseftermiddagen, laget bröt därmed sin fem matchers långa förlustsvit.
– Väldigt skön känsla, jag har nästan glömt bort hur det känns att vinna, säger Christoffer Törngren, som var högst delaktig i HV71:s seger, efter matchen.

Kinnvall visade vägen för HV

ÄNGELHOLM. Fem raka förluster i bagaget och fiaskomatchen i SHL-premiären i minnet, det var inte mycket som talade för att HV71 skulle resa hem från Ängelholm med tre poäng.
Men så blev det. Detta efter att man tidigt hamnat i underläge, men stått för en vändning som inte kan ses som något annat än ett styrkebesked.
– Man hade nog tackat för segern oavsett hur det hade sett ut, men det är såklart starkt att vi lyckas vinna på det här sättet, säger Johannes Kinnvall om vändningen borta mot Rögle.

Matchen – minut för minut

ÄNGELHOLM. HV71 söker efter ett trendbrott. Med fem raka förluster i ryggen åker laget till Ängelholm under lördagen för ett möte med Rögle BK. Jnytt är på plats i Catena Arena och livechattar från matchen, med start 15.00. Häng med!

Lundh: ”Måste hantera kritiken”

Fem raka förluster. Rösterna som kräver förbättring gör sig hörda på ett allt tydligare sätt. Kravställningen som finns på elitnivå är hård, press är något man måste lära sig hantera – likaså kritik.
Men när det blåser som mest gäller det att se nyktert på situationen för att kunna skapa trygghet och bygga självförtroende. Det är exakt vad HV71 har gjort inför matchen mot Rögle.
– På den här nivån får man ta emot en hel del kritik, man måste lära sig hantera det, säger HV-tränaren.

Polisen om dödsfallen i Gränna

Polisens har nu fått det slutgiltiga obduktionsresultatet för de två personer som hittades avlidna i en bostad i Gränna i mitten av september förra året.

Nya regler för krögarna på Piren

Osedvanligt många klagomål om hög ljudnivå vid Pirens krogar i Jönköping har lett till att kommunen nu tagit fram nya regler inför kommande säsong.

Ställs inför rätta för elva personers död

Elva unga män hittades livlösa sedan de tagit en fentanylvariant, paketerad i nässprayflaska. En av dem var en man från Jönköping. Nu ställs säljaren inför rätta.

Populär butik återvänder till city

Här kommer en glad nyhet för alla godisälskare i Jönköping. Snart kommer Hemmakväll tillbaka till stan.

Frisörerna klipper för föräldralösa

Hårsalongen har beslutat sig för att skänka hela sin dagskassa till välgörande ändamål. Pengarna går oavkortat till projektet Mosaic, som hjälper föräldralösa barn i Sydafrika.

Skickades hem med proppar i lungorna

En patient med blodproppar i lungorna bedömdes kunna återgå till hemmet, men skulle enligt rådande rutiner lagts in för observation. Nu anmäls händelsen enligt lex Maria.

Kvinna rånad i natt – polisen söker misstänkt

En kvinna i 30-årsåldern blev under natten hotad och misshandlad av en man som hon är bekant med. Den misstänkte mannen var på morgonen ännu på fri fot.
– Vi vet vem han är och kommer få tag på honom, säger Thomas Agnevik vid polisen.

Hela säsongen i fara för HV-stjärnan

Han har inte spelat match sedan 21 december – och det är ännu oklart när HV71-backen Nils Andersson kan vara tillbaka i spel.
– Vi vet inte när han är tillbaka, säger lagläkaren Jonas Kalman.
Artikel 2 av 19
Live: HV71 kör över Färjestad!
Tillbaka till startsidan