Annons

– Jag har haft en fantastisk resa med Handelskammaren. Det absolut roligaste har varit att få jobba för och med alla medlemmar. Att få vara en del av en organisation som gör skillnad på riktigt är en förmån. Det har handlat om alltifrån att skapa och genomföra utbildningar, nätverk som gynnar medlemmarnas affärer och utveckling till flyglinjen mellan Jönköping och Frankfurt, säger Jonas Ekeroth i ett pressmeddelande på fredagen.

– Jag vet att jag kommer att sakna människorna, men samtidigt är jag nyfiken på att göra något annat och att inte riktigt veta vad det blir.

Ekeroth gör sin sista arbetsdag i månadsskiftet september/oktober. Vad han ska göra framåt är fortfarande oklart.

– Min förhoppning är att jag under senhösten har klart med vad jag ska jobba med framöver. Jag vill väldigt gärna fortsätta att jobba med frågor som utvecklar såväl näringslivet som regionen.

Annons

Någon rekryteringsprocess för att ersätta Jonas Ekeroth är ännu inte påbörjad.

– Vi har under hösten förhoppningsvis klart med ett stort projekt som vi ska jobba med under lång tid framöver. Om det faller på plats blir det tydligare vilken profil vi önskar på den som kommer efter Jonas, säger Handelskammarens vd Helena Zar Vallin i pressmeddelandet.

Relaterat: Få senaste nytt med Jnytts app