Annons

Från och med den 12 september står dörrarna öppna hos den ideella föreningen Mattecentrums räknestugor. Alla är välkomna dit – oavsett hur gammal du är, vilken kurs du läser eller vilken kunskapsnivå du ligger på.

Fakta: Mattecentrums räknestugor

Mattecentrums räknestugor är ett komplement till den ordinarie skolundervisningen. De driver..

Fakta: Mattecentrums räknestugor

Mattecentrums räknestugor är ett komplement till den ordinarie skolundervisningen. De driver för närvarande 111 räknestugor i veckan, fördelade på 30 städer över hela Sverige. Cirka 5 000 elever besöker räknestugorna i månaden.

I Jönköping är det måndagar klockan 17-19.00 på Erik Dahlbergsgymnasiet och onsdagar klockan 17-19.00 på Per Brahegymnasiet som gäller.

Annons

— Vi finns där för att hjälpa dig under två timmar på utvalda kvällar under veckan. Du behöver inte anmäla dig i förväg och det kostar ingenting, berättar Caroline Steen som är regionsansvarig för Mattecentrum i Sydväst.

"Engagerad och verklighetsnära hjälp"

Volontärerna som finns på plats är allt ifrån civilingenjörer till matematiker och naturvetare.

— Det gör att hjälpen blir både engagerad och verklighetsnära. Så ta chansen att satsa extra på just dina mattestudier i höst. Våra kunniga och fantastiska volontärer hjälper dig gärna med allt du behöver, och dessutom helt gratis. Tillsammans gör vi matten lite roligare, tipsar Steen.