För de som läser mycket om HC Dalen så är Henrik Skoglund ett välkänt namn, han skriver nämligen både åt hemsidan och Hockeyettan.…… Nu har han gjort en film om laget i sitt hjärta. Henrik följde med laget på en bortamatch i Kristianstad och filmade hela resan. Resultatet blev en film bakom kulisserna hos Norrahammarslaget.

Foto:
Foto:

Tuppen ger mycket
- Jag har HC Dalen att tacka för mycket, utan deras och främst Johan Lindboms uppmuntran under förra säsongen hade jag nog aldrig börjat plugga journalistik, säger Henrik.
– David "Tuppen" Fredriksson är också rätt frikostig med tips och tankar. Han har ju varit med på hög nivå och vet hur mediebiten funkar där, så det är bara att suga åt sig.
Varför har du gjort den här filmen?
– Anledningen till att jag gjorde filmen är att jag tycker att det är så vansinnigt kul att filma och redigera. Jag går in i en bubbla i redigeringsstadiet där det nästintill är omöjligt att få kontakt med mig, menar Henrik.
– Det var kul att hänga med laget ner till Kristianstad. Alltid kul att vara med den gruppen. Det vilar inga sorger om man säger så, men de ändå enormt fokuserade när det väl gäller. Killar som vill framåt.

Se filmen nedan

HC Dalen spelar i eftermiddag bortamatch mot Varberg. Läs mer om matchen på Jnytt ikväll.