Varberg och J-Södra står på noll inspelade poäng efter två spelade matcher i Superettan. Under måndagskvällen möts de på den svenska västkusten. Matchen spelas på gräs, och för att förbereda sig har Jönköpingslaget tränat på Vidablick i helgen. Detta för att känna på boll och underlag.

- Ja, så kan man säga. Vi har haft lite mer fokus på studs och bolltouch. Sen jobbar vi alltid på att hitta våra spelvägar, även om bollarna studsar lite fel. Det gäller att vi är väldigt noggranna, men gräset är bra där nere, säger Wålemark som nu alltså ställs mot det lag han tidigare haft ansvaret för.

- Jag känner igen många människor och planen och allt och det är klart man kommer träffa många. Men de har haft en stor spelaromsättning och det är bara fyra spelare kvar, ett helt nytt lag mer eller mindre. Men det ska bli väldigt roligt, och mitt fokus ligger framför allt på att vi ska göra en bra prestation.

Annons

Hur viktig är matchen för J-Södra?

- Det är en lång serie, men vi vill tillbaka och ta poäng så tidigt som möjligt för att få med oss en bra känsla, tar vi en seger kan hela laget lyfta. Det gäller att vi fokuserar på att göra en bra prestation.