Mega rocket assortment, 24 pack

En bra kombination av kvantitet och kvalitet som dessa medelstora pjäser erbjuder. Lite dyrare, men hela 24 stycken för priset som kan flyga upp till hela 50 meter och smäller upp till en klassisk nyårsraket. För ungefär 600kr.

Annons

Alien Fountain

Helt klart det stora budgetalternativet men som ändå är unik i sin Alien liknande form och med mer spejsade effekter än de vanliga traditionella. Kostar bara en hundring.

Celebration bomb.

Prisvärd för 3 ordentliga smällar. Gillar du när det låter? Då är detta någonting för dig! Även den flyger upp i 50 meter och garanterar att man sticker ut från grannarnas puffar. Kostnaden blir på runt 250.

Tweak tårta. 19 st

Kostar ungefär lika mycket som Celebration bomb och man får mycket för pengarna och passar bra för den som tänker lägga den större delen pengar på annat men ändå vill ha något bra pang pang att komma med. 30 sekunders kul rakt upp i 30 meter.

Wild Thunder tårta.

För den sanna entusiasten och den som sparat lite extraslantar från extraknäcket, finns denna smällfeta tårta med hela 80 sekunders brinntid och en stighöjd på hela 60 meter. Stor blandning men som kostar därefter, 1300kr.