Jnytt
Epostadress Lösenord

Annons

Firar jubileum med 140 hattar

Firar jubileum med 140 hattar

Konceptet ”hattlunchen” fyller 20 år och på tisdagen samlades runt 140 hattklädda kvinnor på Stora Hotellet för att fira. Jnytt var på plats för att fota hattkalaset.

Hej!

För att få tillgång till vårt Premiuminnehåll klicka på erbjudandet nedan eller logga in med befintliga uppgifter.

Efter ovanligt blöt vecka: Så blir vädret

Förra veckan blev en av de mest nederbördsrika vecka 41 i Jönköping sedan mätningarna började. Så här säger SMHI om vädret den här veckan.

Slagsmål på E4 – två män gripna

Två män greps under natten till tisdag misstänkta för grov misshandel, efter ett slagsmål på E4 i höjd med Huskvarna.

Stor ökning av sålda småhus

Under årets tredje kvartal har försäljningen på småhusmarknaden ökat rejält i jämförelse med samma tid förra året. Det visa färska siffror från Lantmäteriet.

Hyllningen: "Del av ligornas historia"

I helgen berättade Tommy Thelin i en intervju med Jönköpings Posten att den nuvarande säsongen är hans sista i Jönköpings Södra IF. Nu meddelar både klubben och Svensk Elitfotboll hur han ska hyllas.

Bilar totalförstördes i brand

Under natten till tisdag förstördes en bil på Öxnehaga efter en misstänkt anlagd brand. Senare under morgonen brann en stulen bil utanför Lekeryd.

Stor knarkhärva upptäckt efter bråk

I våras misshandlades två poliser svårt av en man som är MMA-fighter. Vid husrannsakningar framkom det att mannen förfogade över stora mängder narkotika. Nu väcks åtal mot honom.

Varnar för hobbyn: "Är som plundring"

Efter att Jnytt berättat om trenden med magnetfiske som kommit till Jönköping vill länsstyrelsen uppmana till försiktighet. I värsta fall riskerar man att göra sig skyldig till plundring.

Pampigt firande avslutade högskolans jubileum

Lördagen den12 oktober hölls Jönköping Universitys (JU) Akademiska högtid med professorsinstallation och doktorspromotion på Kulturhuset Spira.
Artikel 2 av 9
Efter ovanligt blöt vecka: Så blir vädret
Tillbaka till startsidan