Jnytt
Epostadress Lösenord

Annons

Fixade brister efter hot om stängning

Fixade brister efter hot om stängning

Vissa brister hos restaurang Seaside vid Piren var så allvarliga att politikerna ansåg att restaurangen inte fick öppna om detta inte åtgärdades. Dessutom hotades restaurangen med vite. Men redan dagen efter politikernas beslut åtgärdades bristerna och restaurangen kan nu hålla öppet.

Hej!

För att få tillgång till vårt Premiuminnehåll klicka på erbjudandet nedan eller logga in med befintliga uppgifter.

J-Södras nyförvärv redo för debut

Jönköpings Södras senaste tillskott får vänta på sin första match från start.
– Jag hoppas få några minuter, säger Nikola Tkalcic inför lördagskvällens hemmamöte med Brage.

Därför spricker kommunens planer

Att Jönköpings kommun har tillfälliga moduler vid fyra skolor på grund av att det ännu inte finns någon permanent lösning klar. Men kommunens planeringsstrateg Martin Höglund menar att det inte är att betrakta som något misslyckande.
– Många kommuner brottas med samma utmaningar som Jönköping, säger han.

Se bilderna från marknaden

Även om regnet förmodligen skrämde bort ett antal marknadsbesökare så var det en hel del Jönköpingsbor som tog sig till city för att ta pulsen på den årliga marknaden.

Här invigs företagets nya lokaler

Företaget Café Bar har flyttat in i nya lokaler på Rosenlund i Jönköping. På fredagen var det invigning med pompa och ståt.

Stor cykelfest i Huskvarna

På fredagen avgjordes den helt nya cykeltävlingen Huskvarna grand prix. Jnytt besökte tävlingen under den fartfyllda etappen runt Mjölkafållan.

Här rullar kortegen genom stan

Sveriges motorcyklister rullade genom Jönköping under fredagskvällen, bland annat för att samla in pengar till Barndiabetesfonden.

TV: "Vi blir bättre för varje vecka"

På lördagen tar Jönköpings Södra emot Brage på Stadsparksvallen. I tv-klippet kan du höra vad Jesper Svensson säger om motståndet, sin nygamla position som ytterback och varför J-Södra är formstarkt.

Följ med in i nya stadsbussen

Satsningen beskrivs som ett rejält lyft för busstrafiken i Jönköping. I samband med Jönköpings marknad visades de nya stadsbussarna upp.
Artikel 2 av 9
J-Södras nyförvärv redo för debut
Tillbaka till startsidan