Annons

Klockan 10:03 larmades SOS Alarm om en trafikolycka mellan flera fordon på länsväg 671 mellan Nunnered och korsningen med länsväg 1784, strax utanför Mullsjö. Det visade sig handla om en frontalkrock mellan två personbilar.

– Enligt de initiala uppgifterna har två personbilar frontalkrockat, men det är inte något jag har fått tillbaka av patrullen på platsen. Enligt samma uppgifter ska fem personer vara drabbade, säger Monica Bergström, presstalesperson vid polisen region Öst, i en tidig kontakt.

Två till sjukhus

Enligt räddningstjänsten färdades en vuxen och två barn i den ena bilen, medan en vuxen och ett barn färdades i den andra.

Två av de drabbade, en vuxen och ett barn, transporterades med ambulans till sjukhus och övriga tre uppmanades att själva uppsöka vårdcentral. Vid räddningstjänstens framkomst satt två personer kvar i fordonen och fick hjälpas ut av räddningspersonalen.

Annons

Olyckan gjorde att vägen var tvungen att stängas av för trafik. Vid 11:30-tiden var räddningsarbetet avslutat och vägen var då åter öppen för trafik.

– Det ska vara mycket halt på platsen, säger Monica Bergström.

Polisen har inlett en förundersökning om vållande till kroppsskada och vårdslöshet i trafik. En av förarna, en man i 35-årsåldern, är misstänkt.

Vet du mer? Har du bilder? Maila Jnytt!

Relaterat: Få senaste nytt med Jnytts app