Jnytt
Epostadress Lösenord

Annons

Flerföretagaren startade på noll

Flerföretagaren startade på noll

Hasan Ülker kom till Sverige 1997 med en stark passion för bilar och en inställning om att allt ordnar sig. När han tio år senare flyttade till Jönköping packade han en ryggsäck med CV:n och en matlåda och cyklade runt Torsvik och sökte jobb. I dag driver han två bilföretag i området.

Hej!

För att få tillgång till vårt Premiuminnehåll klicka på erbjudandet nedan eller logga in med befintliga uppgifter.

Annons

Ny högstadieskola – här byggs den

Stadsbyggnadsnämnden har sagt ja till planerna på att bygga en ny högstadieskola vid Sandagymnasiet.
– Det handlar om att bygga ut högstadieskolan och det är vi positiva till, säger Anders Samuelsson (C), ordförande i stadsbyggnadsnämnden.

Bildextra: De gick på matfesten

Internationella matmarknaden är igång. Se Jnytts bilder från matfesten här ovan.

Planen: Här vill politikerna satsa

Entreprenörskap och företagande ska göras tänkbart för fler och det ska bli lättare att vidareutbilda sig parallellt med att man arbetar. Det är några av de förslag som den styrande koalitionen i nämnden för arbetsmarknad, näringsliv och attraktivitet (ANA) har presenterat.

Hade skarpladdat vapen i byxorna

Polisen ryckte ut till en bostad i Jönköping på grund av ett bråk. På plats påträffades en kraftigt påverkad man med ett vapen i byxlinningen. Nu väcks åtal för grovt vapenbrott.

Här är de varmaste badsjöarna

Sugen på ett dopp i värmen? Här är de senaste badtemperaturerna i sjöarna kring Jönköping.

Stort pådrag efter industribrand

På tisdagseftermiddagen kom det larm om en brand på Carlfors Bruk utanför Huskvarna. Branden är nu släckt och ingen person kom till skada.
– Det är ett stort pådrag. Jag såg åtta stora brandbilar, tre stycken första insatsbilar, en ambulans och två polisbilar som åkte förbi mig till platsen, berättar en Huskvarnabo för Jnytt.

Bildspel från beachvolleyskolan

Det var många bollar i luften under tisdagen när Jnytt besökte beachvolleyskolan i Habo som anordnas av Habo Wolley. Under fyra dagar är det spel, lek och glädje som står i fokus.

Stortävlingar väntar talangerna

Karriärens hittills största tävling väntar för Smilla Malmberg och Emma Zetica, som ska representera Sverige på karate-EM i Prag.
– Målet är att vinna alltihop, säger Emma.
Artikel 2 av 9
Ny högstadieskola – här byggs den
Tillbaka till startsidan