Familjen lämnade Jönköping för att åka till Libanons huvudstad, Beirut. Det skulle bli en drömresa med ett stort bröllop som huvudpunkt. Bröllopet hanns med, men dagen efter förvandlades resan till en mardröm.
Förra torsdagen som olyckan var framme. Flickan lekte på hotellet där familjen bodde.
Hon sprang fram till hissen för att åka. När hissdörrarna öppnades och flickan sprang in i hissen, fanns ingen hiss på plats, utan flickan föll handlöst flera våningar ner.

Hjärnblödning
Hon slogs medvetslös och fördes direkt till sjukhus i Beirut. Nioåringen hade bland annat drabbats av en hjärnblödning, bruten arm och brutet ben.
– Hon har legat på intensiven sedan dess. Hon låg i koma. Det blir bättre och bättre för varje dag, men hon ligger fortfarande på intensiven, berättar flickans pappa.
Flickan hålls fortfarande nedsövd, men blödningen i hjärnan har gått tillbaka så det ska inte behövas göras något ingrepp.

Reagerar
När Jnytt pratar med flickans faster under torsdagen berättar hon att flickan har rört på benen, men att hon fortfarande är väldigt svag.
Läkarna har sänkt dosen med läkemedel men man vill inte väcka flickan helt än. Och det är oklart när man kommer väcka henne.
– Hon reagerar och man märker att hon hör när man pratar med henne, säger fastern.