Biljettförsäljningen har gått bra. Så här långt har över 50000 biljetter sålts till föreställningarna, något som gör att man nu sätter in extrakonserter på elva orter. En dem är Jönköping där det blir föreställningar både den 28 och 29 september.

Biljetterna till den extrainsatta föreställningen släpps den 14 februari.

I somras uppträdde Björn Skifs två gånger på Skansen med sin föreställning ”Bitar ur mitt liv”. Nu är det klart att 70-åringen tar föreställningen på en turné genom Sverige i höst.

– En av de vanligaste frågorna jag får från min publik är: ”När kommer du hit?”. Nu kan jag äntligen svara: ”Snart!”. I höst tar vi nya showen till tretton städer från Helsingborg till Luleå, säger han i ett pressmeddelande.

Samtliga Skifs skivor har just samlats i en nyutgiven box. Nu tar Skifs även med publiken på en musikalisk tidsresa, live på scen.

Annons

”Kan knappt vänta”

Turnén inleds i Karlstad 8 september och tre veckor senare uppträder Björn Skifs två gånger i Kinnarps Arena i Jönköping.

– Det har gått 50 år sedan jag spelade in min första skiva. Det har blivit så många låtar genom åren och jag kan knappt vänta på att få spela dem igen. Att få ta gamla favoriter och ge dem en nutida klang med stor orkester, det ser jag fram emot, säger han.