Annons

Kassören Viktor Friberg har aviserat att han inte är tillgänglig för omval i styrelsen. Sedan tidigare har även Rony Forsberg önskat att få lämna styrelsen, trots att han har ett år kvar på sitt mandat. Även Mikael Malmqvist har berättat att han inte vill sitta kvar i styrelsen och att han lämnar sin plats med ett år kvar på sin mandatperiod.

Valberedningen har föreslagit att Peter Carlsson väljs på två år genom nyval. Carlsson är 52 år och har 15 år inom revisorsyrket i ryggsäcken. Han flyttade från Östergötland till Jönköping under tidigt 2000-tal.

Som fyllnadsval föreslår valberedningen Per Gerleman och Pernilla Westerberg.

Gerleman bor i Habo och har bland annat jobbat som företagsmarknadschef på SEB. Nu är han vd för investmentbolaget Herenco Invest.

Perilla Westeberg jobbar som marknadschef på Rockwool Sverige och har tidigare jobbat med marknadsföring på bland annat Intersport och Husqvarna symaskiner.

Annons

Valberedningen föreslår omval av ordförande Mats Tidstrand samt styrelseledamöterna Daniel Akselson och Bo Plym. Dessutom har Vetton Gramozi ett år kvar på sin mandatperiod.