Annons

Våren 2018 förvärvades EFG, European Furniture Group, av inredningskoncernen Input interiör. Drygt ett år senare är det dags att fortsätta satsningen under gemensamt varumärke. Därför byter EFG Jönköping namn till Input interiör och flyttar in i företagets befintliga lokaler på Huskvarnavägen 64, och personalstyrkan växer därmed till närmare 20 medarbetare.

– Vi ser en god tillväxt i regionen och med nyförvärvad kompetens och erfarenhet får vi möjlighet att växa i takt med våra kunder här. Sammanslagningen ger oss även tillfälle att växla upp och utveckla affärsområdet kontor och näringsliv. Samtidigt som vi kan bibehålla vår energi inom områden där vi traditionellt varit starka som region och kommun, säger Marie Lindahl, platschef på Input interiör, i ett pressmeddelande och fortsätter:

Annons

– Flytten har varit efterlängtad. Vi förvärvade EFG för drygt ett år sedan, så det känns bra att vi nu bli ett och samma företag på riktigt. Med gemensamt namn, under samma tak. Personligen ser jag fram emot att välkomna nya kunder till vårt kontor och showroom.

Relaterat: Få senaste nytt med Jnytts app