Det var en match där Andreas Elf känner att Mullsjö var laget som ville kliva fram och driva upp tempot, MAIS vann även skottstatistiken med 35-25 och känner att de borde ha fått med sig fler poäng från Helsingborg. Poängräddare för MAIS blev Kasper Hedlund som satte 2-2 när klockan stod på 17:21 i den tredje perioden.

Matchfakta

FC Helsingborg - Mullsjö AIS 3-2 e.förl. (1-0, 0-1, 1-1, 1-0)

Målskyttar MAIS: Isaac Ros..

Matchfakta

FC Helsingborg - Mullsjö AIS 3-2 e.förl. (1-0, 0-1, 1-1, 1-0)

Målskyttar MAIS: Isaac Rosén & Kasper Hedlund.

Publik: 687. Helsingborg Arena

– Vi gör en helt okej match och nu i efterhand är känslan att om deras målvakt varit mänsklig så hade vi plockat tre poäng, sen blev det lite tillknäppt på slutet. Men vi fick med oss 1 poäng iallafall, säger Elf.

"De har inte en chans mot oss i ett slutspel"

Mullsjö som nu parkerar på en tredjeplats i SSL sa till varandra efter matchen att de skulle ha goda chanser mot Helsingborg i ett eventuellt slutspel.

– Deras målvakt gör en jättematch, men sen är vi lite oskärpta i vissa lägen och borde kanske ha gjort något mer mål. Det är en jämn match, och känslan är att det hade krävts en ledning för oss för att de skulle öppna sig lite. Nu förlorade vi idag, men vi tror inte de hade haft en chans i ett slutspel mot oss, säger Elf.

Styrka att få med sig poäng

Gällande den 13 matcher långa sviten med poäng, säger Elf att de såklart hellre vinner matcherna. Men att det är en styrka att ständigt få med sig poäng.

– Sen innebär det att vi inte delar ut så många poäng till våra motståndare heller. De tar bara in en poäng idag. Sen tar vi det match för match.

SSL