Jnytt
Epostadress Lösenord

Annons

Svaret från FK: ”Sven ansökte för tidigt”

Svaret från FK: ”Sven ansökte för tidigt”

För att få sjukersättning krävs det att nedsättningen av arbetsförmågan är stadigvarande. Och för att veta det, så måste bland annat medicinsk rehabilitering vara över. Detta är, enligt Försäkringskassan, anledningen till att Sven inte fick hel sjukersättning.
– I Svens fall inväntade han ytterligare medicinska åtgärder och därför bedömdes han inte ha rätt till hel sjukersättning, säger Ingeborg Watz Forslund, områdeschef, avdelningen funktionsnedsättning på Försäkringskassan.

Hej!

För att få tillgång till vårt Premiuminnehåll klicka på erbjudandet nedan eller logga in med befintliga uppgifter.

Öppnar rockig salong i Jönköping

Som en fest hela dagen – så beskriver Jonatan Kayal sin nysatsning Hard Rock Barbershop. Redan som 16-årig utbildade han sig till frisör i hemstaden Västerås, innan flytten gick till Jönköping.

Vill införa bilfria söndagar

Inför bilfria söndagar i Jönköpings centrumkärna. Det föreslår Ewelina Axell (FI) i ett medborgarförslag.

Slog och hotade – döms till fängelse

Fängelse i fyra månader. Det blir påföljden för en man i 25-årsåldern, som döms för att ha hotat och misshandlat sin före detta flickvän.

Sömnig man var narkotikapåverkad

På tisdagsmorgonen larmades polisen till Norrahammar där en bil hade stått på tomgång en tid. I bilen påträffades en sovande man.

Laget som kämpar mot övermakten

Tabergsdalens Tennisklubb tvingades inkassera en ny förlust i elitserien. Trots det var mötet med Näsbypark ett fall framåt.
– Väldigt kul att ta en vinst, säger spelaren Olivia Bjursten.

Jönköpingsbo greps efter razzia

En man från Jönköping ska utlämnas till Danmark efter begäran från dansk polis. Mannen är misstänkt för inblandning i grov brottslighet, rapporterar SVT.

River upp bygglovet för multiarenan

Länsstyrelsen i Jönköping meddelar via ett pressmeddelande att de upphäver bygglovet för Jaktiaanläggningen på Hedenstorp.
– Vi har sagt att detta måste utredas i en detaljplan, säger länsjuristen Matilda Hedvall, till Jnytt.

Vevade ner fönstret i bilen och sköt

I februari blev nattklubben Harrys utsatt för en attack när skott avlossades mot deras lokaler. Efter en lång utredning väcks nu åtal.
Artikel 2 av 9
Öppnar rockig salong i Jönköping
Tillbaka till startsidan