Jnytt
Epostadress Lösenord

Annons

Förslaget - ha kortare arbetsdagar

Förslaget - ha kortare arbetsdagar

Många som arbetar inom äldrevården väljer att jobba deltid för att orka med, och att rekrytera ny personal till äldrevården är svårt. Nu har medborgarförslaget om kortare arbetstid kommit in igen.

Hej!

För att få tillgång till vårt Premiuminnehåll klicka på erbjudandet nedan eller logga in med befintliga uppgifter.

Assyriska missade allt och kryssade

Två bollar i ribban och flera målchanser utöver det. Trots det fick Assyriska IK inte hål på tabelljumbon Oskarshamns AIK, utan matchen slutade 0-0.
– Vi hade lite otur med marginalerna, säger vikarierande lagkaptenen Oscar Fritzson.

Bildextra: Se vem som var på OPA

Lördagskvällen bjöd på fest när OPA öppnade upp dörrarna, och det var många festsugna på plats! Var du eller någon du känner där?

Klart: De tar över leksaksbutiken

Nu är det klart vilka som tar över de tomma lokalerna efter leksaksbutiken Toys r us på Solåsen i Jönköping.
Läs mer:

HV vann igen: "Kul med lite känslor"

MANNHEIM. HV71 tog tredje raka segern och en storspelande Jonas Gunnarsson höll nollan. Matchandet under träningslägret i Tyskland avslutades på bästa sätt för HV.
– Det har varit en bra turnering, säger Markus Lauridsen.

Nyttig helg för Hallby: ”Är supernöjd”

Två segrar, en förlust – och en mer sammansvetsad trupp. Hallbys tränare Jesper Östlund är mycket belåten när han summerar helgen i Kungsbacka.
– Jag är jättenöjd, säger han.

Ingen segerdans i riksfinalen

I går var det final i P4 Nästa och Faith Kakembo var P4 Jönköpings bidrag, med låten Through fire and rain. Det räckte inte hela vägen fram och Faith slutade på en delad tredje plats.

Se alla bilder från prideparaden

På lördagseftermiddagen var det återigen dags för prideparad genom centrala Jönköping. Jnytts fotograf David Wreland följde med tåget hela vägen och levererade livebilder från start till mål.

Humorduon till Jönköping

Föreställningen Världens Historia med Özz Nûjen och Måns Möller har blivit skrattsuccé och höstens föreställningar säljer i rasande takt. Nu står det också klart att föreställningen går in i en unik fjärde säsong till våren, och ett av stoppen är i Jönköping.
Artikel 2 av 9
Assyriska missade allt och kryssade
Tillbaka till startsidan