Annons

Annons

Fakta

Fotboll, Div. 3Råslätt SK-Ljungby IF 2-1 (1-1)1-0 (17) Alex Wendmu, 1-1 (27) Samuel Olsson, 2-1 ..

Fakta

Fotboll, Div. 3Råslätt SK-Ljungby IF 2-1 (1-1)1-0 (17) Alex Wendmu, 1-1 (27) Samuel Olsson, 2-1 (70) Michael Ibrahim, straff.Utvisning: Mikael Winqvist, Ljungby (70).Spelplats: Råslätts IP.

6 juni. Det var då som RSK vann sin senaste match i division 3-fotbollen. Sedan blev det tolv seriematcher i rad utan seger. Men nu är den långa och dystra sviten bruten.
Ljungby besegrades sedan Alex Wendmu gjort 1-0 i första halvlek och Michael Ibrahim satt avgörande 2-1 på straff i andra halvlek. Straffen kom efter att Ibrahim själv blivit kapad i straffområdet sedan han väggspelat sig framåt i planen tillsammans med Wendmu.

”En fin förebild”
– Det var en kamp bara att få ihop laget, och man måste berömma en kille som Alex. Han var sjuk men var tvungen att ställa upp eftersom vi inte hade andra spelare. Han ska inte kunna göra en löpning eftersom han inte har tränat något, men han är en fin förebild, berömmer Daniel Culha.
– I dag såg det ut som det har gjort många gånger. Vi var det bättre laget i första men tappade efter paus då vi inte orkade längre. Men i dag kunde vi hålla undan eftersom de var rätt bleka och fick en spelare utvisad.

RSK