Epostadress Lösenord

Annons

Fröberg: ”Tycker målet var korrekt”

Fröberg: ”Tycker målet var korrekt”

Efter två mållösa perioder jublade hela HV71 när Linus Fröberg i den tredje perioden slog in pucken fram till, vad de flesta trodde, 1-0 för HV71.

Hej!

För att få tillgång till vårt Premiuminnehåll klicka på erbjudandet nedan eller logga in med befintliga uppgifter.

Sandberg om petningarna: ”Läget är som det är”

Säsongen har varit kantad av ojämna prestationer, både för HV71 och Filip Sandberg. I de två senaste matcherna har HV-forwarden varit petad från matchtruppen och fått följa laget från läktaren.
– Det gäller att ta nedgångarna så bra som möjligt och förvalta de situationerna på bästa sätt, säger Filip Sandberg.

Nyckelspelare saknades i HV71

När HV71 tränade på onsdagen saknades ett nyförvärv och två nyckelspelare på isen. Sjukgymnasten Andreas Frostemark ger dock lugnande besked om trion.
– Utifrån den bedömningen vi har gjort idag så kommer han vara redo för spel, säger Frostemark.

Blodig Bergström klev av isen

VÄXJÖ. Han fick en klubba i ansiktet och blev liggandes på isen. En blodig Alexander Bergström tvingades utgå tidigt under matchen mot Växjö Lakers.
– Han kändes lite hängig och vi plockade av honom, säger sjukgymnasten Andreas Frostemark.

HV71 sågar sig själva: ”Får inte ske”

VÄXJÖ. HV71 hade vunnit säsongens tre första möten med Växjö Lakers. Men den här gången gick det inte lika bra. Långt därifrån. Kronobergarna gick segrande med 5-1 i tisdagskvällens SHL-match.
– Det var bedrövligt, säger Johannes Kinnvall, HV71:s ende målskytt.

Matchen – minut för minut

VÄXJÖ. Jnytt var på plats i Vida Arena och bevakade säsongens fjärde möte mellan Växjö Lakers och HV71. Vi drog igång livechatten klockan 18.50. Häng med!

Rivalmötet: ”Kan inte slappna av”

Tre raka segrar kan bli fyra. HV71 går för en ny seger mot Växjö Lakers, som har haft en tung säsong. Men tränaren Stephan ”Lillis” Lundh höjer ett varningens finger.
– Vi måste upp i minst samma nivå som tidigare, säger han.

TV: Lauridsen om mäktiga HV-sviten

LINKÖPING. HV71 hade gjort mål i powerplay i sex raka matcher innan lördagsomgången. Och jodå, visst skulle det rassla i den spelformen även ikväll. I tv-klippet ger Markus Lauridsen sin syn vad det betyder för laget och hur det var att spela en match med slutspelskaraktär.

Starkt HV vände och vann: ”Var en kamp”

LINKÖPING. Efter en tung start och underläge med 2-0 vände HV71 och vann borta mot Linköping. Linus Fröberg satte det matchavgörande målet i 17:21 in på den tredje perioden.
– Det var skönt för egen del att få trycka dit den, säger segerskytten till Jnytt.

HV vann – så var matchen

LINKÖPING. Efter två raka förluster vill HV71 vända på trenden och inte tappa för mycket poäng upp till topp sex-placeringarna. På lördagskvällen väntar ett på förhand hett rivalmöte borta mot LHC. Följ matchen i vår livechatt.

Poängstark back ansluter till HV71

Under lördagen har HV71 meddelat att de skrivit kontrakt med den 24-åriga backen Daniel Norbe. Han ansluter närmast från Karlskrona HK.

Okänd man förföljer kvinnor i Jönköping

En kvinna har polisanmält att hon blivit förföljd av en okänd person på Väster i Jönköping – och fler kan vara drabbade.
– Han kom fram och lös på oss med ficklampa, säger en person till Jnytt.

Gammalt tak byts ut – för 17 miljoner

Arbetet med att byta ut Sofiakyrkans tak från 1888 har påbörjats. Renoveringen kommer att kosta 17 miljoner kronor och beräknas vara klar i november.

Sandberg om petningarna

Säsongen har varit kantad av ojämna prestationer, både för HV71 och Filip Sandberg. I de två senaste matcherna har HV-forwarden varit petad från matchtruppen och fått följa laget från läktaren.
– Det gäller att ta nedgångarna så bra som möjligt och förvalta de situationerna på bästa sätt, säger Filip Sandberg.

Elmia redovisar miljonförlust

Elmia redovisar nu siffrorna för räkenskapsåret 2019, en förlust på drygt tre miljoner kronor blev resultatet. Trots det är mässföretagets vd Lotta Frenssen positiv inför framtiden.
– Det är naturligtvis inte önskvärt att behöva planera för ett negativt resultat, säger hon.

036hockey: ”Måste bli tre poäng”

036hockey är tillbaka med ett nytt avsnitt. I detta pratas det om trotjänarna som lämnar HC Dalen, HV71:s storseger mot Leksand i SM-slutspelet samt det senaste inför herrlagets SHL-match hemma mot Örebro.

De får överskottet från populärt loppis

På onsdagen lämnade föreningen Torpa Parkloppis över överskottet från 2019 års loppmarknad till företaget Circular Centre.
– De lever de värden som är själva kärnan i Torpa Parkloppis, det vill säga hållbarhet, säger Maria Lillieström, representant för Torpa Parkloppis.

Vattenverk klorerar dricksvattnet

Den stora mängden regn som föll under helgen som gick kan ha påverkat kvaliteten på dricksvattnet. Därför väljer Ryds vattenverk nu att dosera klor i vattnet som en försiktighetsåtgärd.

Man körde bil – trots återkallat körkort

Vid en rutinkontroll upptäckte polisen att en manlig förare fortsatt köra bil trots att hans körkort blivit återkallat med anledning av tidigare trafikbrottslighet. Nu misstänks mannen, som är i 25-årsåldern, för grov olovlig körning.
Artikel 2 av 19
Sandberg om petningarna: ”Läget är som det är”
Tillbaka till startsidan