Annons

Nu är det klart att det blir en sista kväll med OPA innan säsongen definitivt är över, passande nog när det är löningshelg.

– Det är verkligen ingen slump att det blev just den här helgen. Det här är ett datum som vi har velat köra ända sedan vi fick de här lokalerna. Men det har legat andra aktiviteter bokade och vi har inte fått ihop logistiken. Men tack vare en avbokning fick vi ihop det för en och en halv vecka sedan, säger Filip Jenvén, som är riktigt entusiastisk inför säsongsavslutningen.

”Göra något riktigt bra”

Annons

– Vi ska se till att göra något riktigt bra. Vi ska slå på stora trumman och ha öppet på hela området. Utebaren ska vara öppen och det ska bli en sjuhelvetes show. Flera av dem som har spelat under sommaren ska spela igen nu, vi ska avsluta med flaggan i topp.

Sommarens tillställningar har lockat många festsugna till Munksjöområdet, och från arrangörshåll är det belåtna miner när säsongen ska summeras.

– Vi är supernöjda med sommaren, det är bara vädret i augusti som kunde varit bättre, säger Jenvén.

Öppnar senare

Planerna för nästa sommar har redan börjat ta form.

– Det finns saker att förbättra, och vi försöker utveckla det mesta. Vi ska bygga om och göra uteserveringen ännu större. Sedan har vi tänkt förbättra toaletterna och ha fler barer eftersom flödena dit kan bli bättre, säger Filip Jenvén.

Lördagens OPA slår upp portarna klockan 22, vilket är en timme senare än normalt.

OPA